Aki jártas a vegyszermentes, biokajás táplálkozásban, hol vásárol, leírná, milyen márkájú ételeket?
Figyelt kérdés
Minden információ, tapasztalat érdekelne.
Akinek nincs teljesen biora pénze,inkább átlagos ételeken él, de azon belül próbál figyelni arra, hogy ne a legrosszabb minőséget vegye, az is érdekelne.
2013. márc. 2. 18:45
1/2 anonim válasza:
Én a Culinaris-t ajánlom neked. Ott rengeteg felsőkategóriás és magas minőségű hozzávalót be lehet szerezni bio minőségben is.
2/2 anonim válasza:
Én csak piacon vásárolok. Tudom kik azok, akik valóban nem használnak vegyszereket és náluk vásárolok mindig, gombát, zöldséget, tojást, sajtot, túrót, joghurtot, tejfölt, tejet gyümölcsöt. Húst, igazi házi kolbászt, szalonnát, májast, sonkát pedig ismerőstől, vagy megbízható hentestől veszek. Nem kell kifizetni a sok pénzt bio cuccokért a bevásárlóközpontokba, miközben nem is biztos, hogy annyira bio, és nem is olyan friss, mint a helyi magyar termelőktől vásárolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!