Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi játszódik le annak a...

Mi játszódik le annak a lelkében, aki keresztneves kólát vásárol, vagy hajkurászik?

Figyelt kérdés
Szeretném megérteni, hogy mi abban a jó, ha a saját nevedet láthatod egy palackon. Mit érzel ilyenkor? Miért jó abba energiát fektetned, hogy szerezz egy olyat, amin a te neved van? Segítsetek megérteni azt a rengeteg embert...

2013. máj. 25. 16:28
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Mai is volt több ilyen kérdés.

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__alkoholmentes-i..

Poén akkor lenne, ha véletlenül meglátnád a boltban és megvennéd.

De ezek az emberek komoly hajtóvadászatot folytatnak a palackokért.

De miért? A motiváció nem a poén-faktor. VALAMI MÁSRÓL VAN SZÓ.

2013. máj. 27. 20:34
 12/26 anonim ***** válasza:
Látom még mindig nem jött össze annak a fránya szüzességnek az elvesztése.
2013. máj. 27. 21:29
 13/26 A kérdező kommentje:
Te is válaszolhatsz, még egy kólát is kapsz, ha jól csinálod.
2013. máj. 27. 21:31
 14/26 anonim ***** válasza:

vadászat és birtoklási vágy

különlegesség érzése

mit nem lehet ezen érteni (kívülről) ?

- engem sem érdekel (45 nő)

2013. jún. 4. 08:29
 15/26 anonim válasza:
Csordaösztön. Neki van ilyen nekem is kell. Remek marketingfogás, a termék ugyanaz, mégis többet vesznek, volt már ilyen. Tipikus fogyasztói magatartás.
2013. jún. 4. 11:06
 16/26 A kérdező kommentje:
Igen, ez valójában a PR osztály számára jó poén. Az ő érzéseikkel azonosulni tudok. Honfitársaink hülyének vannak nézve, sajnos joggal.
2013. jún. 4. 11:17
 17/26 anonim ***** válasza:
39%
Pszichológustanonc köcsög vagy tán?
2013. jún. 5. 20:55
 18/26 anonim válasza:
Ehhez józan paraszti ész is elég. Egyébként a pszichológusok jó fejek, keresd őket nyugodtan.
2013. jún. 6. 00:21
 19/26 anonim ***** válasza:

Az én nevem ritka, így nem kapható cola-val, ezért ezt nem is vadászom. Viszont ismerőseimnek vettem ajándékba, mert poén, és mind örült neki - némelyikük pedig kifejezetten utálja a cola-t. Egy biztos, Coca-Cola marketing osztályán valaki megérdemelten kap idén prémiumot. Nem is sajnálom tőle, hihetetlenül egyszerű ötlet, és bejött nekik.

Egyébként több országban is fut ez a kampány.

Azok meg, akik azt hiszik, hogy többek másoknál, mert ők NEM vesznek valamit, ugyanolyanok, mint akik azt hiszik, hogy egy termék birtoklásától lesznek különlegesek.

2013. jún. 25. 02:05
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el még a válaszokat-kérdező,ne is mond,a Lidl,stb csúsznak-másznak,annyira keresik a saját nevüket!Ezt nagyon kitalálták!Én sajnálok 200-250Ft-ot kiadni egy fel literesre,inkább megveszem a nagyot!
2013. jún. 25. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!