A tea tejjel tényleg egészségtelen?
Megyek is, csinálok egy fincsi tejes teát. :)
Különben én sokkal több tejet tudok bevinni így a szervezetembe, mintha csak magában innám, és ez komoly!
Már egy ideje így iszom a teát, de amíg nem így ittam, naponta már 4 deci tejtől is mindenféle emésztési problémám volt, akkor is, ha több részletben ittam meg a nap folyamán, akkor is, ha egyben, evés után, közben, étkezések között, bárohgy próbálkoztam, nem volt jó.
Így meg ha több, mint fél liter fogy el egy nap teába töltve, semmi bajom.
én hiszek a cikknek, nagyon jó cikk
egyedül azt sajnálom, hogy a magyar hagyományok, a régi tudatlan nagyanyáink tanácsaitól egyszerűen képtelenek szabadulni a mai anyukák
Mert erre az a válaszuk, hogy mi van már akkor semmit nem lehet enni vagy inni? És igen, a válasz igen, ilyen világot élünk.Hozzáteszem, kb. ugyanannyi féle táplálékot kell csak ennünk, mint 100 éve, de persze aki a szupermarketek kínálatához van szokva, az rosszul érzi magát, mert onnan tényleg sok minden károsnak van mondva. Dehát nyilván káros, mert fölösleges adalékokból és minden másból készítették.
Egy a lényeg én eddig is bio életmódot folytattam, de tejet nem fogok inni többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!