Az egészségtelen ételek miért olyan finomak? És az egészségesebbek a kevésbé finomak, mitől van ez?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 11:53
1/4 anonim válasza:
Az egészségtelent telenyomják mindenféle ízfokozóval, hogy finom legyen és azt vegyed. Az egészségesben nincs ilyen, az egészséges.
2/4 anonim válasza:
én az ízfokozókkal és tartósítószerekkel teledobált kajákat tartom ócska ízűnek...a normális ételnek meg íze is van
3/4 anonim válasza:
Minden étel egészséges,ha változatosan eszel,és mértéket tartasz az evésben. Csak természetes alapanyagokat használj,nem tartósított,ízfokozóval,stb. árult cuccokat.
Amit egészségesnek mondnak,azok sem azok,csak divatosak. A legtöbbjük csak gazdagítja azokat,akik hirdetik vagy árulják.
4/4 anonim válasza:
Szerintem az hogy kinek mi ízlik, részben gondolkodásmód kérdése is. Én pl. szó szerint undorodom az olyan kajáktól, amikről tudom, hogy károsak az egészségre. Persze ettől még nem szeretek minden "egészséges" ételt, de szinte minden esetben fokozza a gasztronómiai élvezetet, ha tudom, hogy amit eszek, egészséges alapanyagokból készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!