Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mit gondoltok a REpont "zsákos...

Mit gondoltok a REpont "zsákosairól"?

Figyelt kérdés
Akik megvárják míg összegyűlik egy zsáknyi.
dec. 8. 15:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
nehogy rosszul érezze már magát az aki zsákos és ezt olvassa amúgy, úgy kell nagytételben cipelnie, nálunk sok szerencsétlen kisfalu hordja így a városba mer mégjobban meg lettek szivatva hogy nincs automatájuk és nem akarják kidobni a pénzt, teljesen természetes jelenség és lesz is sokáig sokfelé
dec. 8. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
44%
Én is nagy zsákkal viszem vissza, nem fogok pár darabbal sorban állni. Így kényelmesebb
dec. 8. 22:58
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Azt gondolom nem a zsákosokkal van a baj hanem a MOHU-val akinek volt orcája egyetlen darabot nem venni a zsákkal beöntős verziójú automatából! Még a forgalmas helyekre sem azt vette. Én is több zsákost látok arányaiban az automatáknál, ebből következik, hogy zsákkal beönthető automatából kellene lennie a nagy részének az automatáknak.
dec. 9. 07:32
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Én is az vagyok, pedig tőlem kb 1,5p egy bolt ahol van visszaváltó, de nem járok oda, mert ott mindig várakoznak...

Mikor megyünk a tescoba kb 2 hetente akkor elvisszük egyben, ott van vagy 6 és egynél több ember eddig sosem volt bent velünk, így nem várunk és nem tartunk fel senkit...

dec. 9. 08:14
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
Mi is megvárjuk. Minek futkossunk naponta oda? Ha összegyűlt egy zsáknyi, akkor a lányunk elviszi, a pénz pedig az övé.
dec. 9. 10:06
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
Zsákos vagyok és rohadtul leszarom, ki mit gondol erről. Nem fogok autóba ülni két db üveg miatt és ezzel szennyezni a környezetet meg pazarolni az időmet, hanem megyek akkor, ha aktuális a nagybevásárlás, ami havi 1-2 alkalom, addig bizony össze fog gyűlni legalább egy nagy szatyornyi (zömmel kis üdítős dobozok, de ugye azokat is egyesével kell bedobálni).
dec. 10. 19:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ha pont előttem állnak ilyenek, akkor bosszantó tud lenni. De nem rájuk haragszom, hanem a Mohura,hogy nem képesek elég automatát működőképes állapotban tartani. Akárhányszor megyek, az egyik gép tuti le van állva, már ha van 2 egy helyen. Rosszabb esetben 1 van és az sem működik.
jan. 6. 20:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Azzal alapvetően nem lenne bajom, hogy sok palackot szeretne visszaváltani. A gond ott kezdődik, amikor az adott palack erre nem alkalmas és megy a szerencsétlenkedés. Vagy az a baj, hogy nem is betétdíjas (ez szerencsére már kikopóban van), vagy az a baj, hogy többutas, de nem oda viszi vissza, ahol vette vagy pedig össze van nyomódva a palack (főleg télen, amikor a hőzsugorodás következtében a szobahőmérsékleten levegővel teli palack a hidegben oválisra zsugorodik).
jan. 8. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!