Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Amióta van ez 50 ft-os visszav...

Amióta van ez 50 ft-os visszaváltási díj a pet palackos, alu dobozos és egyéb italokra, ásványvizekre stb, azóta nőtt, vagy csökkent ezen termékek eladása?

Figyelt kérdés
Vagy nem változott? Én többet veszek, mert gyűjtöm a dobozokat hogy több legyen, és lehessen eleget visszaváltani. Más hogy van vele, és mit gondol erről országos szinte. Persze mi még nem tudunk erről pontos adatokat, de higy gondoljátok?

aug. 24. 17:40
1 2
 1/16 A nagy Levin ***** válasza:
93%
Szerintem nem változott szignifikánsan. Mi kb. ugyanannyit adunk el, mint előtte.
aug. 24. 17:43
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Én eddig sem vettem pet palackos vizet ezután sem fogok, lehet inkább üveges sörre átállok csak elég drága a Csíki.
aug. 24. 18:19
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk nem változott. Eddig is 8 karton vizet vettünk, ezután is ennyit fogunk. Annyi változott, hogy nem nyomhatom össze is vihetem azonnal a szelektívbe, hanem gyűjtögetem egy fiókban mint valami csöves.
aug. 24. 18:41
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Dacból vettünk egy szódagépet...aztán ugyanúgy vesszük a böfögős italokat, mint a natúrt..

visszavisszük, oszt jónapot.

aug. 24. 20:32
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Semmit sem változott, sőt szerintem sokaknak fogalmuk sincs a visszaváltásról, mert kidobják a pénzt a kukába. Ha még csak egy-egy lenne megértem, de nagyon sok végzi így, ami azért már egy jelentősebb összeg. De majd rájönnek, hogy ez a pénz hiányzik, mert nagyon hamar ezres nagyságrendre rúg (csütörtökön már 1150 Ft-nyit vittem vissza és a harmada amiket veszek még mindig nem visszaváltható).
aug. 24. 20:57
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

"Én többet veszek, mert gyűjtöm a dobozokat hogy több legyen, és lehessen eleget visszaváltani."

Addig megvan, hogy a SAJÁT PÉNZEDET kapod vissza, amit már egyszer KIFIZETTÉL?

Minden 50 Ft-tal (plusz amennyit még az élelmes boltos rárakott magának önszorgalomból) drágább lett.

aug. 24. 21:42
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
6: Ez kb. ugyanolyan, mint malacperselybe gyűjtögetni. A saját pénzed aprózod és gyakorlatilag értelmetlen, mert mondjuk jobban jársz ha le sem veszed a számláról, akkor nem kell beváltogatni az aprót.
aug. 25. 09:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

#7: A malacperselyt anno, még az elektronikus fizetés előtti időkben arra találták ki, hogy mivel a többség még nagy pénztárcával is nem szeret egy teniszlabdányi apróval szaladgálni (és egyre több a kicsi pénztárca), meg hamar tönkreteszi a pénztárcát, kidolgozza a recéje a zsebeket és utána potyog belőle, gettókörnyékeken már a pénzcsörgésre, surrogásra felfigyelnek az emberre, ezért a nap végén ami maradt, azt rutinszerűen bedobálja a perselybe.

A kisgyerek meg a zsebpénzét, ahelyett, hogy elszórná édességre. Megtanulja a pénz értékét, hogy sok kicsi sokra megy.

aug. 25. 12:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi azelőtt ásványvizet ittunk. Azóta leszoktunk róla.Nincs hol gyűjteni a kis lakásban az üres flakont. 2-3 darabonként nem szaladgálunk vele, gyűjteni meg nem lehet, dől-borul mindenfelé az üres súlytalan flakon.
aug. 25. 13:39
 10/16 anonim ***** válasza:

Már növekszik a kereslet a szóda iránt:

[link]

aug. 26. 14:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!