Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ti, akik kávéztok, mennyire...

Senior Séf kérdése:

Ti, akik kávéztok, mennyire vagytok hűek, vagy ragaszkodóak a megszokott típushoz?

Figyelt kérdés
Én világoskék "Exkluzív" Tchibót iszom, és tűvé teszem érte a megyét, ha véletlenül nem kapok.

tegnapelőtt 18:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én most elvagyok a lidl instant kávéval de ha rendes kávét iszom akkor csak a mokate
tegnapelőtt 18:58
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Most nekem is épp olyan van, én szeretem a black and white-ot is, meg a Nescafét is. Általában ajándékba kapom, így nem vagyok márkahű.
tegnapelőtt 18:59
 3/20 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon! Számomra fontos hogy kis habos legyen a kávé, egy kis krémes eszpresszó tej nélkül, mert tejjel kakaóskávé.

A kávé ne legyen híg lötty, ami teáscsészében van es az orromon jön vissza. A kávé szent ….

48/N

tegnapelőtt 19:03
 4/20 anonim ***** válasza:
87%
Nespresso kapszulás gépem van és van 4-5 kedvencem a kínálatból, de próbáltam már a limitált újdonságokból is párat.
tegnapelőtt 19:10
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Semennyire.
tegnapelőtt 21:01
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
mindig a legolcsóbbat veszem. Szemes kávét. Olyan ára van mindennek hogy simán leszokhatnék még az evésről is. Legalább lefogynék. De a kávéról nem szeretnék.
tegnapelőtt 21:58
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hűséges vagyok a kávémhoz. Ha kapok másfajtát ajándékba, képes vagyok továbbajándékozni.
tegnapelőtt 22:11
 8/20 anonim válasza:
100%
Nespresso kapszulás kávét szoktam inni, de szívesen iszok másnál vagy kávézóban is másfélét. Egyedül az instant kávét és az espressot nem iszom szívesen
tegnapelőtt 22:45
 9/20 anonim ***** válasza:
78%
Nespresso gépem van, olyan kapszulát iszom, amilyet épp veszek, majdnem mindegy. Frei, Starbucks, Costa, Aldis saját, ezeket szoktam venni, attól függ, hol vagyok épp. De néha veszek valami random márkát is, MediaMarktban szokott lenni mindenféle ízesített.
tegnapelőtt 22:59
 10/20 anonim ***** válasza:
78%
Hat en a hatasert iszom, es kezdek elegge arerzekeny lenni. Ha van akcios, amibol szoktam, akkor azt veszem, akkor tobbet is, de ha kifogy a kovetkezo akcioig es mas van olcsobban, akkor elfogadom a mast. Nem mintha nem tudnam megfizetni, de komolyan, 6000 egy kilo (900gramm!) kaveert, ezt nem akarom elfogadni (meg egy ideig).
tegnap 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!