Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ti, akik kávéztok, mennyire...

Senior Séf kérdése:

Ti, akik kávéztok, mennyire vagytok hűek, vagy ragaszkodóak a megszokott típushoz?

Figyelt kérdés
Én világoskék "Exkluzív" Tchibót iszom, és tűvé teszem érte a megyét, ha véletlenül nem kapok.

febr. 19. 18:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%
Soha nem szabad venni a leértékelt akcios kávébol azok valami kegyetlen xarok.
tegnapelőtt 03:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Többféle kávét használok többféle elkészítési móddal és kipróbálok minden új márkát, ami szembe jön
tegnapelőtt 07:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig keresem azt a kávét ami kivált belőlem valami hűha érzést, hogy azt érezzem nekem ez kell amíg élek.

Nincs ilyen egyelőre, szeretem a kávét, mindig más-más márkától veszem, attól függ éppen hol vagyok vagy mi akciós.

tegnapelőtt 07:36
 14/21 anonim ***** válasza:
54%
Egyeltalán nem vagyok hűséges.van pár márka amit veszek ha akciós.
tegnapelőtt 08:07
 15/21 anonim ***** válasza:
14%
Így van 11 es! Aki szereti a kávét az ért hozzá.
tegnapelőtt 08:13
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
11 Vakuumcsomagolt akcios orolt kave kivancsi vagyok hogyan tud rosszabb lenni mint az ugyanolyan vakuumcsomagolt nem akcios.
tegnapelőtt 10:16
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

Sokféle kávé van, de java részük arabica, esetleg robusta. Inkább a pörkölés milyenségén van hangsúly.

Én a kapszulás kávét nem szeretem mert nagyon drága és nem környezet barát.

A legjobb az őrölt vagy szemes kávé. A legfinomabbat abból lehet főzni.

tegnapelőtt 10:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

16# Én is megvárom, míg a kedvenc kávém akciós lesz, akkor veszek többet is, hogy lehetőleg elég legyen a következő akcióig.

A 11-es nyilván arra gondol, amikor válogatás nélkül, mindegy milyen, csak olcsó/akciós legyen. Az tényleg nem jó ötlet.

tegnapelőtt 11:06
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elkezdtem kávézni, akkor egyrészt a hatása miatt ittam, másrészt a társas kapcsolódás miatt, ebben a fázisban kb. mindegy volt milyen kávét iszok, nem is tudtam értékelni a különbséget. Ahogy kezdtem elmerülni a kávé témában, úgy kezdett kialakulni az ízpreferenciám, nekem a boltban kapható kommersz, sötétre pörkölt kávék közül egyik se jön be, vagy specialty kávét iszok, vagy esetleg egy nagyobb áruházlánc saját márkás, világosabbra pörkölt single origin szemes kávéját (Auchan, Tesco finest stb.). Nem elsősorban a kávé márkáját nézem, hanem inkább olyan szemes kávét választok, ami igényesen válogatott és pörökölt, vagy hazai ismertebb pörkölők, viszonteladók kávéit iszom.
tegnapelőtt 12:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Én szeretek új fajtákat kipróbálni. Van pár kedvencem, attól függ éppen hogyan iszom a kávét (eszpresszóhoz mást szeretek mint pl. cold brewhoz), de ha épp nincs a szokásos szemes kávémból akkor keresek mást ami hasonló fajta és szimpatikusnak tűnik.
tegnapelőtt 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!