Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hogy lehet hogy veszek egy 50...

Hogy lehet hogy veszek egy 50 Ft extrával terhelt üveg/palack terméket és ugyanabban a boltban levő REpont nem hajlandó visszavenni?

Figyelt kérdés
Utálom hogy megkopasztanak mindegyik ilyen termek után 50 Ft-tal, aztán a felét képtelen vagyok visszaváltani, mert valami fura üzenettel visszadobja…

dec. 6. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos visszaváltható? Ha nincs rajta a logó akkor hiába próbálod visszaváltani, de arra az 50 Ft-ot se számolják fel. Ne dobd, azt sokan elcseszik, túlrepül a szenzoron és nem veszi be. Csak szépen tedd be és engedd el. A vonalkód nézzen felfelé. És természetesen ne legyen horpadt, benyomott, sérült. Ha ezek után se veszi be, akkor az ital gyártóját keresd fel és hívd fel a figyelmünket, hogy a termékregisztrációt el kéne végezni.
dec. 6. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Eddig kb 200 üveget váltottam vissza, kb 2 volt, amit nem vett be a gép, azt is azért, mert az a kettő nem visszaváltható volt...
dec. 7. 04:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon fura, merthogy én tegnap 8 darabot nem tudtam vissza váltani, hiába volt rajta az 50 Ft-os jelzés
dec. 7. 05:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Forgatni kell mert nem mindig olvassa be a szkenner.
dec. 7. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
3: és mind egyforma volt? Ha igen, esélyesebb hogy nem volt beregisztrálva. Elteszed, pár hét múlva próbálkozol újra.
dec. 7. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!