Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tényleg csak ott lehet a...

Tényleg csak ott lehet a Repont kupont beváltani, ahol a kupont kaptad? (Spar)

Figyelt kérdés
Ma egy Sparban úgy nézett rám a kasszás, mintha Monopoly pénzzel akartam volna fizetni, mikor átadtam a Repontos papírt. Ezt követte, hogy “ez Intersparos, ez meg egy Spar”. Nem ugyanaz a cég? Rá van írva, hogy BÁRMELYIK spar üzletben be lehet váltani. Erre azt mondta, hogy “csak ott lehet beváltani, ahol kaptad, így van ez a Lidlnél, Aldinál is”. Nem akartam tovább vitázni vele. Szerintem nincs így, a kuponon szerepel is a bármelyik üzletükben, emlékeim szerint volt már, hogy pl. nyaralás alatt beváltottam, de végül nem vettem semmit és az otthoni üzletben váltottam be (Lidl).
dec. 8. 15:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Már váltottam be Sparban kapott ilyen kupont Intersparban. Simán elfogadták. Legközelebb menj oda az ügyfélszolgálathoz és kérd az összeget kp.-ban, ha problémázik a kasszás.
dec. 8. 18:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a Sparban már lehet fizetni vele az önkiszolgáló kasszánál is, és akkor nem vagy rászorulva arra, hogy a nyomi kasszás ismeri-e a szabályokat. Az egyetlen feltétel, hogy többet kell vásárolni, mint a kupon (vissza nem ad ilyenkor).
dec. 8. 21:14
 3/11 A kérdező kommentje:

Ahol a kupont kaptam pont azért nem tudtuk felhasználni, mert önkiszolgálóhoz mentünk és ott azt mondták, nem lehet felhasználni. Lehet azóta változott, kb 1 hónapja volt.

Ahol meg most nem fogadták el, kicsi üzlet, nincs benne önkiszolgáló és ügyfélszolgálat.

dec. 9. 10:39
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Kb két hete fogadják el az önkiszolgáló kasszák.
dec. 9. 11:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok. Ma én is hasonlóan jártam, viszont nálam a Sparos kupont nem fogadták el egy másik, kisebb Sparban (nincs önkiszolgáló kassza, ügyfélszolgálat). Mint kiderült a blokkról, egy alvállalkozó üzemelteti, a kasszás azt mondta, hogy csak az ott kiadott kupont fogadják el, ez a tulaj döntése.

A kuponra az van ráírva, hogy a Spar Mo. Kft. által üzemeltetett bármelyik mo.-i üzletben fogadják el. Alatta zárójelben, hogy Spar partner, market, despar kivételével. Ezek szerint ez a bolt és a kérdező boltja is utóbbi egyike volt, bár első ránézésre nekem nem tűnt fel a boltról. Ezek szerint lehet különbség Spar és Spar között ebben a tekintetben.

dec. 11. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
5: ezt jó tudni, de amúgy meg bekaphatják. Tiszta nonszensz.
dec. 11. 18:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Ezt a spar partneres részt láttam, de honnan tudhatná az ember, ha mi számít aznak. Gondolom a benzinkutaknál az van, de azoknak talán benne is van valamelyik a nevükben. Én egy sima sparban voltam, de hogy szerintük minek minősül, az nem derült ki 🤷🏼‍♀️
dec. 11. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Pont ma láttam a kis ikont Interspar önkiszolgálónál, amikor fizettem meg is lepődtem. Kell hozzá dolgozó vagy hogy váltjuk be ( mert ugye nem vonalkódos stb.), ha kell hozzá emberke nem buli, mert tuti várni kell rá, legalábbis ahova én járok Bp. - pláza aljában van vagy 8 úgyhogy minimum a felénél mindig megakad vki és hívják. :D

dec. 13. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Én neten kerestem rá hogy az a kettő kicsi mi ahova néha beugrom, mert kiírva ugye nincs. Azért volt gyanús nem azonosak, mert akciók sokszor nem voltak ugyanazok. Mint kiderült egyik Market másik City, az egyik így " full Spar" ( vagy hogy mondjam) a másik franchise, na utóbbi például nem fogadja el vouchert sem ha nem oda vitted vissza.

dec. 13. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is az egyik pénztáros azt mondta, hogy nem váltja be mert nem itt kaptam a blokkot. Aztán a következő alkalommal egy másik pénztáros odaadta a pénzt
dec. 15. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!