Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tényleg csak ott lehet a...

Tényleg csak ott lehet a Repont kupont beváltani, ahol a kupont kaptad? (Spar)

Figyelt kérdés
Ma egy Sparban úgy nézett rám a kasszás, mintha Monopoly pénzzel akartam volna fizetni, mikor átadtam a Repontos papírt. Ezt követte, hogy “ez Intersparos, ez meg egy Spar”. Nem ugyanaz a cég? Rá van írva, hogy BÁRMELYIK spar üzletben be lehet váltani. Erre azt mondta, hogy “csak ott lehet beváltani, ahol kaptad, így van ez a Lidlnél, Aldinál is”. Nem akartam tovább vitázni vele. Szerintem nincs így, a kuponon szerepel is a bármelyik üzletükben, emlékeim szerint volt már, hogy pl. nyaralás alatt beváltottam, de végül nem vettem semmit és az otthoni üzletben váltottam be (Lidl).
dec. 8. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Már váltottam be Sparban kapott ilyen kupont Intersparban. Simán elfogadták. Legközelebb menj oda az ügyfélszolgálathoz és kérd az összeget kp.-ban, ha problémázik a kasszás.
dec. 8. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a Sparban már lehet fizetni vele az önkiszolgáló kasszánál is, és akkor nem vagy rászorulva arra, hogy a nyomi kasszás ismeri-e a szabályokat. Az egyetlen feltétel, hogy többet kell vásárolni, mint a kupon (vissza nem ad ilyenkor).
dec. 8. 21:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Ahol a kupont kaptam pont azért nem tudtuk felhasználni, mert önkiszolgálóhoz mentünk és ott azt mondták, nem lehet felhasználni. Lehet azóta változott, kb 1 hónapja volt.

Ahol meg most nem fogadták el, kicsi üzlet, nincs benne önkiszolgáló és ügyfélszolgálat.

tegnapelőtt 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Kb két hete fogadják el az önkiszolgáló kasszák.
tegnapelőtt 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!