Tényleg csak ott lehet a Repont kupont beváltani, ahol a kupont kaptad? (Spar)
Ahol a kupont kaptam pont azért nem tudtuk felhasználni, mert önkiszolgálóhoz mentünk és ott azt mondták, nem lehet felhasználni. Lehet azóta változott, kb 1 hónapja volt.
Ahol meg most nem fogadták el, kicsi üzlet, nincs benne önkiszolgáló és ügyfélszolgálat.
1-es vagyok. Ma én is hasonlóan jártam, viszont nálam a Sparos kupont nem fogadták el egy másik, kisebb Sparban (nincs önkiszolgáló kassza, ügyfélszolgálat). Mint kiderült a blokkról, egy alvállalkozó üzemelteti, a kasszás azt mondta, hogy csak az ott kiadott kupont fogadják el, ez a tulaj döntése.
A kuponra az van ráírva, hogy a Spar Mo. Kft. által üzemeltetett bármelyik mo.-i üzletben fogadják el. Alatta zárójelben, hogy Spar partner, market, despar kivételével. Ezek szerint ez a bolt és a kérdező boltja is utóbbi egyike volt, bár első ránézésre nekem nem tűnt fel a boltról. Ezek szerint lehet különbség Spar és Spar között ebben a tekintetben.
Pont ma láttam a kis ikont Interspar önkiszolgálónál, amikor fizettem meg is lepődtem. Kell hozzá dolgozó vagy hogy váltjuk be ( mert ugye nem vonalkódos stb.), ha kell hozzá emberke nem buli, mert tuti várni kell rá, legalábbis ahova én járok Bp. - pláza aljában van vagy 8 úgyhogy minimum a felénél mindig megakad vki és hívják. :D
Én neten kerestem rá hogy az a kettő kicsi mi ahova néha beugrom, mert kiírva ugye nincs. Azért volt gyanús nem azonosak, mert akciók sokszor nem voltak ugyanazok. Mint kiderült egyik Market másik City, az egyik így " full Spar" ( vagy hogy mondjam) a másik franchise, na utóbbi például nem fogadja el vouchert sem ha nem oda vitted vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!