Tényleg csak ott lehet a Repont kupont beváltani, ahol a kupont kaptad? (Spar)
Figyelt kérdés
Ma egy Sparban úgy nézett rám a kasszás, mintha Monopoly pénzzel akartam volna fizetni, mikor átadtam a Repontos papírt. Ezt követte, hogy “ez Intersparos, ez meg egy Spar”. Nem ugyanaz a cég? Rá van írva, hogy BÁRMELYIK spar üzletben be lehet váltani. Erre azt mondta, hogy “csak ott lehet beváltani, ahol kaptad, így van ez a Lidlnél, Aldinál is”. Nem akartam tovább vitázni vele. Szerintem nincs így, a kuponon szerepel is a bármelyik üzletükben, emlékeim szerint volt már, hogy pl. nyaralás alatt beváltottam, de végül nem vettem semmit és az otthoni üzletben váltottam be (Lidl).dec. 8. 15:49
11/11 anonim válasza:
Nálunk Market van közel az nem fogadja el többiét csak ha hozzájuk viszem vissza, de olyan már volt munkába menet náluk dobáltam be flakonokat aztán este Intersparban vásároltam be munkából ahogy mentem haza és elfogadták a
" kicsiét ".
A végén mindig rájövök jobb utaltatni csak miután mostanában megint akadozik a dolog össze - vissza (nem) utal néha voucherre nyomtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!