Mit gondoltok a REpont "zsákosairól"?
Figyelt kérdés
Akik megvárják míg összegyűlik egy zsáknyi.dec. 8. 15:58
2/18 wcpumpa01 válasza:
összegyűlik egy zsáknyi és azért vesz ki belőle pénzt jelentősebbet, azért.. meg vannak akik zsákosoknak hívják őket, és 3 flakonnal sietnek autóval vagy gyalog kilométereket és toporzékolnak a sorban mikor kerülnek már ők is sorra a 3 kis flakonjukkal közben serényen szidják aki zsákkal áll előttük, és mire sorra kerülnek visszaváltják őket és örülnek, egyfajta eufórikus állapotba kerülnek a komoly 150ft tól és boldogan mennek haza akár gyalog akár autóval és úgy fekszik le aludni hogy sokkal jobb ember mint a többi :)
3/18 anonim válasza:
nemrég jöttem haza a kisvárosi penny repontjából. vasárnap délután 4-et írunk, csak nincs olyan tömegnyomor...aha. bemegyek, a két gépből megint csak egy üzemel, már 10 perce várják az alkalmazottat, másiknál előttem 3 bevásárlókocsinyi zsákos, van amelyiknek 2 nagy kukászsák is tele. na itt volt először bennem az hogy nem fogok a 4 flakonommal sorba állni. de csak sajnáltam kidobni a kifizetett pénzt
4/18 anonim válasza:
Azt, hogy szerencsés, akihez olyan közel van egy pont vagy annyira útba esik neki, hogy folyamatosan, pár darabonként is vissza tudja vinni és mindezt aránytalanul magas idő ráfordítás nélkül tudja megtenni.
A maradéknak marad az, hogy zsákban vagy nagy szatyrokban gyűjti.
5/18 anonim válasza:
Azt, hogy még mindig röhögök a MoHu igazgatójának megjegyzésén, amit egy interjúban ejtett el, amikor nyár végén mindenki róluk beszélt. Miszerint "a visszaváltó-automaták Rolls-Royce-át vásárolták meg".
Láttam videókat, hogy bizonyos országokban vannak olyan gépek, ahova az említett zsákos módon, ömlesztve lehet beönteni egy nagyobb nyílásba a dobozokat, aztán szortírozza neked. Hasznos lenne itt is, de nyilván nem lesz elérhető.
6/18 anonim válasza:
Én 3 zsákig gyűjtöm, annyi fér el. Mégsem vagyok "zsákos". Te vagy sajnos az érzéketlen.
8/18 anonim válasza:
Semmit. Nincs minden utcasarkon automata, hogy mindenkinek útba essen, ezért összegyűjti.
9/18 anonim válasza:
Normális automaták esetén eleve negyed annyi helyet foglalna a szemét, mert össze lehetne nyomni és nem 1,5 litert foglalna el a 2 literes palack formájából adódóan, hanem 0,2 litert, míg a kód továbbra is olvasható lenne.
10/18 anonim válasza:
Mi mindig két zsáknyival megyünk. Szimplán azért, mert sokaknak nincs mindig kedve pár flakonnal menni, és mindig eljátszani az automatával a "3 perc mire beolvasom a QR kódot" sztorit. Könnyebb pár hetente egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!