Télen ilyen hideg időben szoktál szimplán meleg vagy forró vizet inni kortyonként, hogy jól felmelegítsen?
Figyelt kérdés
Vagy inkább úgy érzed hánynál tőle ha meginnád?tegnap 08:45
11/13 anonim válasza:
Nem. De napi 5-6 nagy bögre forró teát igen.
12/13 anonim válasza:
Nem, minek innék meleg vizet, ha ihatok teát is? De itthon mondjuk nem szoktam eleve fázni a lakásban, bár most pont az erkélyen ülök, és hideg meggylét iszom.
13/13 anonim válasza:
Ázsiai országokban van nagyon szokásban ( nemtudom mindenhol-e, de Kínában tuti) hogy minimum szobahősmérsékletű vizet isznak és nem igényük annyira a jéghideg sosem, mert az ő felfogásukban azért lesz beteges az európai ember is mert hideg vizet iszik, nem a testhőjéhez közelítő hőfokút. nekem sosem volt vele bajom igazából pedig nem tartok ilyen keleti hagyományokat, egyszerűen csak nem bírja a torkom a hideg csapvizet sem, szóval reggel is az első pohár vizemre 20-30mp-et rámikrózok. de próbáltam már a forrót is, az is lemegy gond nélkül, nem tudom hogy okozhat sokaknak ilyen undort hogy nem bírják lenyelni ha nincs ízesítve. persze ha választani lehet én is teáznék inkább ha felmelegítés a cél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!