Hideg, vagy felmelegített espresso kávé tényleg nem finom?
Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 23:12
1/9 anonim válasza:
az azért függ a kávé minőségétől is. én a jó kávét hidegen is megiszom
2/9 A kérdező kommentje:
olajok aromák nem annyira intenzívek.
2022. júl. 4. 23:24
3/9 anonim válasza:
Lefőzés után 1 percen belül érdemes meginni, hogy minden íz, illat, aroma élvezve legyen. Utána folyamatosan veszít az élvezeti értékéből. De minőségi kávé még melegítve se rossz, igaz ezt tartják a legnagyobb bűnnek a nagy kávé rajongók.
4/9 anonim válasza:
Ahogy a 2 előttem lévő is írja. Meg ugye ez elég relatív, kinek mi
5/9 anonim válasza:
Hát ez eg szubjektív. Én speciel nem öklendezem tőle.
6/9 anonim válasza:
A jeges fekete kávéval semmibaj, szerintem ilyenkor nyáron sokan imádják.
Ami pocsék, amikor a kávén már olajfoltok vannak, az íze meg olyan állott.
7/9 A kérdező kommentje:
Ismerősöm lefőzi ivás előtt egy nappal, mert szerinte akkor lesz finom állva. Nem tudom milyen tudományos alapja lehet? Azt mondja nem annyira savas keserű.
2022. júl. 5. 09:22
8/9 anonim válasza:
Más kávéfajtát kell választani. 1 nappal előtte lefözni? Végszükségben!
9/9 A kérdező kommentje:
Mások vagyunk hiába magyarázom, ha a családja így szereti. :)
2022. júl. 5. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!