A MOHU blokkot csak abban az üzletláncba tudom levásárolni ahová visszavittem a palackokat és annak az üzletláncnak bármelyik boltjában az országban?
Figyelt kérdés
Tehát ha Spar-be vittem vissza a palackokat nem tudom a Lidlbe levásárolni a MOHU blokkot? Viszont külföldön nem, de az ország bármelyik Spar üzletébe letudom vásárolni?nov. 5. 23:32
1/4 anonim válasza:
Igen, csak ott tudod levásárolni, ahol visszaváltod.
2/4 anonim válasza:
Viszont az adott aruházlánc bármelyik üzletében, Magyarországon.
3/4 anonim válasza:
A bolttól függ, van ahol csak abban a boltban ahol a visszaváltás történt, van ahol az egész láncban. Például az Aldinál csak az adott boltban, a Tescoban és a Pennyben a lánc bármelyik boltjában elfogadják. A Spar hibrid, mert franchise rendszerben működik. Ami a "fő" Sparhoz tartozik azt mindegyik olyan üzletben elfogadják, ami szintén oda tartozik, de a franchise boltban visszaváltottat már csak ott, illetve nem fogadják el más Spar blokkjait. Ez minden esetben rajta van a blokkon amit kiad a gép. De egyszerűbb, ha utalást kérsz, azt meg ott költöd el ahol akarod.
4/4 anonim válasza:
#2: A soproni Aldiban például az van ráírva, hogy csak abban az üzletben lehet visszaváltani. Azt nem próbáltam, hogy más Aldiban elfogadják-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!