Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Bezárják a működő visszaváltó...

Bezárják a működő visszaváltó automatát?

Figyelt kérdés

Ti találkoztatok ilyennel? Vagy ez csak nálunk szokás?

A bolt rendszeresen bezárja, annak ellenére, hogy működik. Tudom, hogy működik. Nem egyszer volt olyan, hogy kitessékeli az embereket az üzletvezető és se szó, se beszéd bezárja.

Utána a nap többi részében már nem nyitják ki.

nov. 4. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Van rá kiírva nyitvatartás? Ha van és nem tartják be tegyél panaszt a MOHU-nál.
nov. 4. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem zárják be.
nov. 4. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan nem tehetik, azonnal át kell állniuk kézi visszaváltásra, ha valamiért nem működik. (persze az ürítés kb 2-3 perces időtartamát leszámítva)
nov. 4. 15:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem, nincs nyitvatartása. Elvileg a bolt nyitvatartását követi.

Hát, majd ha legközelebb viszem vissza és be van zárva szólok az eladónak. Mert elég sokszor volt olyan, hogy haza hoztuk.

nov. 4. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a MOHU honlapján lévő térképes keresőben egy csomó automatánál azt mutatja, hogy szombat-vasárnap zárva, függetlenül attól hogy egyébként maga a bolt nyitva van. Nem tudom, hogy ennek mi a jelentősége, mert én pont az ellenkezőjét szoktam tapasztalni. A kereső szerint zárva van a visszaváltó szombaton, de amúgy a valóságban nyitva van (mint ahogyan a bolt is). De el tudom képzelni, hogyha esetleg mégsem lenne nyitva, és valaki panaszt tenne miatta, akkor arra hivatkoznának, hogy hétvégén hivatalosan zárva van, mint ahogyan az a weboldalon is szerepel.
nov. 5. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Minden olyan esetben, amikor nem tartja be vmelyik bolt az előírtakat a, MOHU felé érdemes jelezni írásban.

Pontosan meg kell jelölni a várost, címet, időpontot, mi volt a gond ( pl. : nem álltak át kézire holott a gép nem működik vagy nyitva a bolt 7-19 óra között, de mondjuk csak délig engednek a géphez te pedig 14:11 - kor nem válthattad vissza, hiába jelezted ezt a Vezetőnek megtagadta stb.)

Sok mindenre sablon válasz érkezik, de ilyenre nem az fog amennyiben valóban pontosan beazonosítható minden.

Szigorú szerződés van köztük úgyhogy célt érsz vele, ez nem a " nem fogadja el a flakonom a gép pedig a szomszéd Julcsinak igen" kategória.

nov. 5. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Én olyannal találkoztam, ahol az automata a bolt zárása után is hozzáférhető, de egyszerűen kikapcsolták. Pedig termeltem volna nekik egy kis pénzt miközben otthon pihennek... "Nem kell? Úgy is jó!" Kénytelen voltam hazavinni, másnap szépen elvittem a konkurenciához.
nov. 10. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem lenne értelmes dolog, beruháztak ilyen bonyolult, nagy gépbe, akkor legalább használhassuk...
nov. 13. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!