Ti találkoztatok ilyennel? Vagy ez csak nálunk szokás?
A bolt rendszeresen bezárja, annak ellenére, hogy működik. Tudom, hogy működik. Nem egyszer volt olyan, hogy kitessékeli az embereket az üzletvezető és se szó, se beszéd bezárja.
Van rá kiírva nyitvatartás? Ha van és nem tartják be tegyél panaszt a MOHU-nál.
nov. 4. 13:38
2/8 anonim válasza:
Nem zárják be.
nov. 4. 13:44
3/8 anonim válasza:
Hivatalosan nem tehetik, azonnal át kell állniuk kézi visszaváltásra, ha valamiért nem működik. (persze az ürítés kb 2-3 perces időtartamát leszámítva)
nov. 4. 15:30
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nincs nyitvatartása. Elvileg a bolt nyitvatartását követi.
Hát, majd ha legközelebb viszem vissza és be van zárva szólok az eladónak. Mert elég sokszor volt olyan, hogy haza hoztuk.
nov. 4. 16:40
5/8 anonim válasza:
Amúgy a MOHU honlapján lévő térképes keresőben egy csomó automatánál azt mutatja, hogy szombat-vasárnap zárva, függetlenül attól hogy egyébként maga a bolt nyitva van. Nem tudom, hogy ennek mi a jelentősége, mert én pont az ellenkezőjét szoktam tapasztalni. A kereső szerint zárva van a visszaváltó szombaton, de amúgy a valóságban nyitva van (mint ahogyan a bolt is). De el tudom képzelni, hogyha esetleg mégsem lenne nyitva, és valaki panaszt tenne miatta, akkor arra hivatkoznának, hogy hétvégén hivatalosan zárva van, mint ahogyan az a weboldalon is szerepel.
nov. 5. 09:35
6/8 anonim válasza:
Minden olyan esetben, amikor nem tartja be vmelyik bolt az előírtakat a, MOHU felé érdemes jelezni írásban.
Pontosan meg kell jelölni a várost, címet, időpontot, mi volt a gond ( pl. : nem álltak át kézire holott a gép nem működik vagy nyitva a bolt 7-19 óra között, de mondjuk csak délig engednek a géphez te pedig 14:11 - kor nem válthattad vissza, hiába jelezted ezt a Vezetőnek megtagadta stb.)
Sok mindenre sablon válasz érkezik, de ilyenre nem az fog amennyiben valóban pontosan beazonosítható minden.
Szigorú szerződés van köztük úgyhogy célt érsz vele, ez nem a " nem fogadja el a flakonom a gép pedig a szomszéd Julcsinak igen" kategória.
nov. 5. 19:12
7/8 anonim válasza:
Én olyannal találkoztam, ahol az automata a bolt zárása után is hozzáférhető, de egyszerűen kikapcsolták. Pedig termeltem volna nekik egy kis pénzt miközben otthon pihennek... "Nem kell? Úgy is jó!" Kénytelen voltam hazavinni, másnap szépen elvittem a konkurenciához.
nov. 10. 17:37
8/8 anonim válasza:
Nem lenne értelmes dolog, beruháztak ilyen bonyolult, nagy gépbe, akkor legalább használhassuk...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!