Egy manapság használatos átlag szódakészítő herkentyűvel átlag hány fullos töltést lehet megcsinálni mire tönkre megy?
A miénk ca. 3 éve van meg, semmi baja. Nem is számolom, hányszor töltöttük újra az üvegeinket/nap.
99%-ban csak ezt isszuk magában vagy szörppel.
5
Az attól függ hol van a csapvíz
Ha a Dunából tisztítják akkor igen
Ha egy hegyvidéki mélyútból szivattyúzzák akkor nem biztos
Ha 14 évet kibír, az nem rossz. Én még a kis patront használtam, ami 1 literhez volt elég. Az ára valóban jó volt, viszont amikor a nagy patron megjelent, a kicsik eltűntek. Viszont a nagy patron már nem érte meg az ára miatt. Viszont ezek idővel elromlanak. Valószínűleg lehet javítani, de én ebbe már nem merültem bele. Maga a víz alapból klórt tartalmaz, mert azzal fertőtlenítik. Én meg nem akarok klóros vizet inni, így aztán a szódagép eleve felejtős lett.
Foglalkoztam én szűrt vízzel, tisztább, mint a csapvíz, pedig közvetlenül a Dunából jön. Ennek ellenére csak fürdésre használtam. A nagy szűrőberendezések szinte a szennyvízből is tudnak ivóvizet csinálni, de amit a Dunából vesznek, az teljesen jó. Csak klórozzák is, sajnos. Ha felforralod, akkor teljesen jó, de nekem nem ér meg ennyi macerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!