Van olyan "energiaital", aminek ugyan olyan az íze mint egy átlagos energiaitalnak, viszont csak annyira káros mint egy átlag üditő?
Figyelt kérdés
Nagyon imádom az energiaital ízét, de nagyon keveset iszok, mert mindenki mondja hogy mennyire káros. Nincs olyan, ami csak annyira káros, mint egy sima tea vagy valami? Tehát nincs benne koffein meg ilyenek, csak az íz számít.2020. szept. 5. 11:25
1/7 anonim válasza:
Én minden nap iszok egyet, mert én meg a kávét nem bírom! Szerintem nem károsabb, mint egy pohár erős kávé! Legalább nem hányok tőlemint a kávétól és nekem használ.
Valóban tele van cukorral, de szerintem pont ezért használ is. Rosszabb, mint ha nem fogyasztanál semmit, de szerintem a mértéken múlik. Valamint cukorbetegek, szívbetegek, vagy vesebetegeknek szerintem TILOS.
Én eléggé rászoktam, ingázom...
Esetleg még van olyan, hogy cukormentes, vagy lightos, az nem annyira káros.
2/7 anonim válasza:
Tutti Juice asszem így hívják, viszont nem tudom hogy ebben mennyi koffein van.
3/7 anonim válasza:
Naponta, ketnaponta iszok cukormentes. Energiaital azert mert cukor es magas a koffeintartalma. A cukormentes kb nem is nevezheto energiaitalnak, olvastam mar ilyet.
Nekem annyira kell napi szinten h kicsit beinditsa az agyam.
4/7 anonim válasza:
Kettesnek: a Tutti Juice NEM energiaital, nincs benne koffein. Az egy tutti-fruttis üdítő.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem igazából tök mindegy, hogy energiaital-e vagy nem, csak az íze legyen olyan mint egy monster-nek vagy redbullnak vagy akárminek.
2020. szept. 6. 10:58
6/7 anonim válasza:
Vegyel tutti frutti szorpot, tutti hogy lehet venni. Olcsobban is jossz ki ebbol
7/7 anonim válasza:
2es vagyok bocsi elolvastam, azt hittem olyan italt keres aminek tutti frutti az íze viszont nem energiaital:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!