Hány évesen kezdtetek el energiaitalt inni?
Én 2x2 kortyot ittam eddig... elég is volt.
43/n
Elég ritkán iszok, kb havi 2-3 doboz.
7.-es koromban próbáltam ki.
5.osztályban csak kostolgattam
6-7.ben néha vettem 1-2 t.
8.9.10 osztályban napi 3 minimum.
Aztán 11.osztályra már nem bírtam inni belőle , ha 1 dobozzal is megittam rosszul voltam ...
Legalább egy évig nem ittam utána energiaitalt.
Mostanában csak havi 1x 2x .
Írtad h nem akarsz olyan választ hogy nem egészséges stb..
A lényeg az hogy mértékel igyad és nem lesz baj.
7. osztály óta. Nem olyan sűrűn, de iszom a mai napig.
Egy időben gyűjtöttem is a dobozokat 149 féle volt (ízek és márkák szerint más-más félék).
Költözéskor kitettem egy kukás zacskóban őket egy 20 perc múlva kutya sétánál már ott se volt a kuka mellett 🤣👌
Természetesen az energiaital tehet róla, hogy energia ital mellé benyomott 2 xanaxot is.
Gratulálok neki!
Meg neked is, hogy az italt szidod helyette.
Természetesen nem egészséges, de kórházba az kerül tőle aki ilyen agyatlanul használja.
Nem tudom mikor kezdtem, csak arra emlékszem hogy tiniként (15-16 évesen) már kevertük mindenféle alkoholhoz bulikban, annak ellenére hogy rá van írva hogy ne keverd alkohollal.
Most már 32 éves vagyok, benőtt a fejem lágya, egyáltalán nem is iszok alkoholt.
Energiaitalt viszont majdnem minden reggel. Nem az ördög műve, annyi koffein van benne mint egy presszókávéban. Én nem kávézom, nem szeretem az ízét, így általában egy energiaital indítja be a napot.
Nekem nem jön be.
Osztálytársaim ötödikben már hetente itták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!