Lehet Magyarországon tutti frutti ízű üdítőt venni? Imádom az ízét de nem akarok energia italokat inni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 21:49
1/8 aspikami válasza:
Akkor már értem miért van energiamentes energiaital. :D
2/8 A kérdező kommentje:
az melyik ? márkát mondj :)
2013. jún. 28. 22:00
3/8 anonim válasza:
Adrenalinból van gyerek energiaital.
4/8 A kérdező kommentje:
igen azzal már találkoztam. az a kis dobozos. nem egészen ilyenre gondoltam, mármint dobozosra. Romániában voltam párszor és ott volt 2 literes flakonokban olcsón mint pl a kóla de nem járok mostanában arra és itthon kéne vmi hasonló :)
2013. jún. 28. 23:08
5/8 anonim válasza:
Üdítő nincs! Energiaitalban van olyan ami cukormentes, energiamentes, koffeinmentes, taurinmentes, stb...
Van az Adrenalin Kid, bár annak meg nem olyan tutti fruttis íze van mint amilyennek kellene lennie!
6/8 anonim válasza:
ha találsz ilyet megírnád nekem a márkát? én is hasonló problémával kűzdök.
mondjuk volt egy tom marketes kék lötty -mi manapotinak (mana potion, rpg-kből :D) hívtuk- aminek elég jó íze volt de azt is csak egyszer leltem pécsett. asszem bp-n lehet kapni de oda meg nem járok fel :D
7/8 allllli válasza:
Tudok egy jobbat...veszel egy ananász és egy meggy ízű üdítőt, majd összeöntöd őket. Vagy pohárba kevered. Ugyanis ananász, meggy és mazsola keveréke adja a tutti-frutti ízt. De mazsolás üdítő nincs.
8/8 anonim válasza:
A bomba és az adrenalin ma már nem minősül energiaitalnak, mert olyannyira lecsökkentették a koffeintartalmukat, és taurinmentesek is mellé. Szóval ezeket nyugodtan ihatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!