Hány évesen kezdtetek el energiaitalt inni?
Kb 24 evesen, akkor kezdtem el dolgozni, elotte fogalmam sincs, ittam-e, rendszeresen biztos nem. Onnantol kb napi egyet megittam, en lassan iszom szoval nekem egy doboz kitartott kb 5 oran keresztul😂 Aztan leszoktam rola, es igazabol azt vettem eszre, hogy anelkul is teljesen normalisan tudok dolgozni, mert munkamanias vagyok es maga a teny, hogy melo van, felporget🤷🏼♀️ + az automatas kavebol iszom eleg sokat napkozben, de az automatas olasz cappuccinoban ketlem, hogy hatalmas adag koffeinek lennenek.
Mostanaban mar maximum nyaron veszek neha egyet-egyet, ha nagyon meleg van, akkor nem esik olyan jol a forro kave, de miota kiadott a Hell is jegeskavet, inkabb azt veszem, a munkahelyi automataba is hoztak belole.
Íze végett majd pedig a dobozgyűjtés miatt ittam általános második felétől, középiskola elején viszont elvesztettem az érdeklődésem a gyűjtés íránt, mert minden amit akartam volna drága volt, főleg kisdiákként. Leszámítva a kezdeti időszakot nem toltam túl, ugyan mindig sokat virrasztottam mikor nem volt tanítás másnap, de segédeszközök nélkül.
Évek óta kerülöm a fölös koffeint és szénsavat, napi max 2x1 filter teát fogyasztok 1l-es kancsóba, az is inkább csak reggel 1. Azért 1-1 dobozzal veszek kipróbálás véget a furcsa gyümölcsös fajtákból, mint a kivis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!