A Lidl-ben ma csak átlag másfél kg-os kiszerelésű csirkemelleket láttam. Ez új stratégia lenne? Máshol mi a helyzet?
Figyelt kérdés
Az Aldinál is ez van, de ott már régóta. Remélem, nem kezdik lemásolni.aug. 21. 16:41
1/10 anonim válasza:
Nem valami akciós a kisebb kiszerelés és elkapkodták, mire odaértél?
2/10 anonim válasza:
A lidl-ben fél kilós csomagok vannak dobozban, az aldiban hálistennek visszaálltak rá, hogy 60-80 dekásak a tálcák, mióta kivezették a kötelező akciózást (az akciók alatt sokáig ők is a fél kilós kisadagokat tolták).
A nagy másfél-két kilós vákuumos pakkok a családi csomagok, azok voltak eddig is.
Úgyhogy: a tálcásakat keresd.
3/10 A kérdező kommentje:
Zsugorfóliázott/vákuumos csomagban szokott lenni eddig kb. 1 kg-os kiszerelésben. Tálcásban van ugyan kisebb, de relatíve sokkal drágább.
aug. 21. 18:08
4/10 anonim válasza:
Aldiban sose volt kg-os, lidlben ritkan.
Es ahpgy slottem is irjak, ha olcsobban kell, vegyel tobbet. Ez minden termekre igy mukodik
5/10 A kérdező kommentje:
#4 "Az Aldinál is ez van, de ott már régóta". A Lidl-ben ilyen csak 1 kg-os kiszerelésben volt eddig.
Tehát továbbra is él a kérdés, hogy más Lidl-ben sincs 1 kg körüli csirkemell? Nem tudom, mit nem lehet érteni ezen.
aug. 21. 18:42
6/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, én még kilósat sose találtam a vákuumosból, se aldiban, se lidl-ben. Tálcásban néha ki lehet fogni majdnemkilósakat, 90-95 dekásat, bár az átlag ennél kisebb.
7/10 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem egységes a választék. Bp. XVI. ker. egyébként.
aug. 21. 21:35
8/10 anonim válasza:
Nálunk 1 kg-os meg de lehet tényleg jön majd errefelé is
10/10 A kérdező kommentje:
#9 Köszönöm, akkor remélhetőleg itt is lesz legközelebb. Talán csak pont kifogtam a nagyobb adagokat, nem túrtam elég mélyre.
aug. 22. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!