Soha nem lesz vége ennek a biztonsági kupakos marhaságnak?
Figyelt kérdés
Eddig bojkottáltam mindent, amin ilyen volt, de már az ásványvizekre is elkezdték ezt tenni....ápr. 30. 15:31
21/27 anonim válasza:
Megszüntetthenék júniustól ha visszaválthatós lesz mert elméletileg csak kupakkal együtt veszik vissza.
24/27 anonim válasza:
22. Én itthon ilyen megoldást még nem láttam, csak féloldalast. Ha egy kicsit meghúzom, akkor könnyen nyitható, zárható. Inni meg nem szoktam palackból, de azt is meg lehet oldani letépés nélkül.
26/27 anonim válasza:
24. Nem szoktál fél literes üdítőt inni?
27/27 anonim válasza:
Szerezz egy régit, az újról szedd le, és csavard rá a régit. Ennyi. A régit persze ne dobd ki sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!