Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A KFC bármennyiszer újra...

A KFC bármennyiszer újra tölthető üdítőt kilehet játszani, hogy viszek sok 2 literes flakont és abba töltöm át a papírpohárból? Hiszen az újratölthető. Vagy a biztonsági őr lekapcsolna?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 23:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a korlátlan italfogyasztás a szinonimája a lopásnak? Mért nem mész be mindjárt a raktárba?
2023. ápr. 10. 23:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat viszel észreveszik, 2 l kóla meg 6-700 Ft, semmi értelme ezzel bohóckodni
2023. ápr. 11. 00:02
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lekapcsolna.

AZ újratölthető nem azt jelenti, hogy ingyen elvihető, hanem helyben annyit fogyasztasz, amennyire szükséged van.

2023. ápr. 11. 00:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora prolinak kell mar lenni ahhoz hogy parszaz forintert a foldig alazd magadat? Siman ki is tilthatnak mert amugy maganterulet, hianyzik a balhe?
2023. ápr. 11. 00:39
 5/18 anonim ***** válasza:
98%
Jézusom ember, ne legyél már ennyire szánalmas.
2023. ápr. 11. 01:14
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

A legendás magyar gógyi. Szánalmas.

Alig feltűnő ha elkezdenéd megcsapolni a felvizezett automatás üdítőt... De ha próbálkozol, légyszi szólj, megnézem hogy néz ez ki élőben.

2023. ápr. 11. 07:46
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezeken a helyeken az a "játék" lényege, hogy bármennyit fogyaszthatsz, amit ott megbírsz inni, még a kapott papírpohárban sem vihetsz el italt.

Az utóbbit esetleg elnézik, de ha te egy flakonba kezded csurgatni az italt, akkor a többiek miért ne... és akkor már miért ne demizsonba, hordókba?

Ennek a módszernek az ősét a '70-es években, az akkor NSZK-ban, sörözőkben "játszották"

Másfél márka volt a belépő, annyi sört ihattál, amennyit akartál... WC viszont kint volt az udvarban, ha kiléptél az ajtón, a belépés ismét másfél márka volt. Szerinted ki járt jól?

Másfél márka akkoriban kb 3 korsó sör ára volt, aki szolidan, normálisan megitta a 3, esetleg 4 sörét, és aztán tovább állt, elmondhatta, hogy jól érezte magát.

Volt, akinek 1-2 sör után már ki kellett menni, aki pedig azért ment, hogy ott olcsón berúgjon, kicsi volt rá az esélye.

Az M3-as mellett, Hatvannál nagyon régóta üzemel (bár nem tudom, hogy most is megvan-e) egy büfé, ahol korlátlan étel, és italfogyasztás volt egy fix összegért, és a választék is bőséges volt.

Illett annyit szedni, amennyit meg is ettél, de ha nem bírtad megenni, akkor sem volt gond, viszont semmit nem vihettél el.

Az üdítő, és a sör is benne volt az árban, elvinni azt sem lehetett, és ezt nem is kellett elmondani a vendégeknek, értette mindenki.

2023. ápr. 11. 07:50
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyenek miatt nincs sok helyen ingyen újratölthető ital lehetőség!

Inkább iszom vizet, mint hogy lopjak. Mondjuk egyébként is 99%-ban vizet iszom :D

2023. ápr. 11. 09:21
 9/18 A kérdező kommentje:
Akkor te jó nagy jampi vagy.
2023. ápr. 11. 09:32
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
A megtöltött poharat kiviheted, azt én is szoktam, de általában már az utcán megiszom, nem jut messzire. Pont azért nem fél literes poharat adnak, hogy ne tudj túl sokat elvinni, de amíg bent vagy rájárhatsz, amúgy én is el szoktam fogyasztani 2 litert amíg bent vagyok. Nekik ennek a költsége kb 200 Ft, a poharat meg kb 500-ért adják, szóval még így se fordítom veszteségbe őket, az adókat levonva is van némi haszon, ha nem is akkora mint azokon akik max kétszer töltik meg, a többség ilyen.
2023. ápr. 11. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!