Soha nem lesz vége ennek a biztonsági kupakos marhaságnak?
Ez marad, nem utálja mindenki, a többség már megszokta a használatát. Kárt nem okoz, egyébként ez nem csak mo-on van, hanem legalábbis egész Európában, és a többség túléli.
Neked meg két lehetöséged van, vagy nem veszel ilyen termékeket és iszol csapvizet, vagy megszokod te is, ahogy minden más normális ember.
"próbáltál te már ilyen üvegből inni? "
Igen, próbáltam, rendszeresen ilyenböl iszom és nincs semmi probléma vele, akinem van esze, tud belöle inni.
Megint nem válaszol senki, brühühü! Oáh, oáh!
Mert tudatlan vagy, és nem is vagy kíváncsi olyan feleletre, ami nem támogató. Sok országban bevezetett újítás. Lehet, apró bosszúság, de nem értelmetlen. Rengeteg műanyag szennyezi a környezetet. A szelektív gyűjtéssel egy részét újra lehet hasznosítani, vagy környezetbarát módon megsemmisíteni. Lehet, a palackot a szelektívbe teszed, de a kupakot valószínűleg nem. Megy a sima kommunálisba. Ez senkinek nem jó. Neked sem.
Túl sok értelme nincs, de semmilyen kárt nem okoz, szóval aligha fogják kivezetni. Legalábbis a közeljövőben biztos nem.
Eleve most hozták be, és az egész EU-ban kötelező már, szóval maximum még régi raktári készletekből megmaradt palackok amiket még találhatsz a régi típusú kupakkal.
egėsz europában igy van
én tudok gond nélkül inni a palackbol vissza is tudom zárni gond nélkül.
ja én is ismerek egy höbörgöst ő is ilyen ėn meg megmutatom neki is hogy vissza lehet zárni igy is a palackot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!