Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Soha nem lesz vége ennek a...

Soha nem lesz vége ennek a biztonsági kupakos marhaságnak?

Figyelt kérdés
Eddig bojkottáltam mindent, amin ilyen volt, de már az ásványvizekre is elkezdték ezt tenni....
2024. ápr. 30. 15:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%

Ez marad, nem utálja mindenki, a többség már megszokta a használatát. Kárt nem okoz, egyébként ez nem csak mo-on van, hanem legalábbis egész Európában, és a többség túléli.

Neked meg két lehetöséged van, vagy nem veszel ilyen termékeket és iszol csapvizet, vagy megszokod te is, ahogy minden más normális ember.

2024. ápr. 30. 16:07
 12/27 anonim ***** válasza:
80%

"próbáltál te már ilyen üvegből inni? "

Igen, próbáltam, rendszeresen ilyenböl iszom és nincs semmi probléma vele, akinem van esze, tud belöle inni.

2024. ápr. 30. 16:08
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar, tépd le. Egy mozdulat.
2024. ápr. 30. 16:17
 14/27 anonim ***** válasza:
87%
Én akkor fogadtam el a létjogosultságát amikor rájöttem, hogy vezetés közben rohadt jó amikor nem tud leesni a kupak a földre. Baromi nehéz úgy felvenni, hogy az egyik kezemben a kormány a másikban meg az üdítő. Más előnyét mondjuk én sem látom.
2024. ápr. 30. 16:35
 15/27 anonim ***** válasza:
45%

Megint nem válaszol senki, brühühü! Oáh, oáh!

Mert tudatlan vagy, és nem is vagy kíváncsi olyan feleletre, ami nem támogató. Sok országban bevezetett újítás. Lehet, apró bosszúság, de nem értelmetlen. Rengeteg műanyag szennyezi a környezetet. A szelektív gyűjtéssel egy részét újra lehet hasznosítani, vagy környezetbarát módon megsemmisíteni. Lehet, a palackot a szelektívbe teszed, de a kupakot valószínűleg nem. Megy a sima kommunálisba. Ez senkinek nem jó. Neked sem.

2024. ápr. 30. 16:38
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok értelme nincs, de semmilyen kárt nem okoz, szóval aligha fogják kivezetni. Legalábbis a közeljövőben biztos nem.

Eleve most hozták be, és az egész EU-ban kötelező már, szóval maximum még régi raktári készletekből megmaradt palackok amiket még találhatsz a régi típusú kupakkal.

2024. ápr. 30. 16:39
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Néhányat elég nehéz rendesen visszazárni (legutóbb egy happy day dobozzal küzdöttem, mire egyenesen rá tudtam tekerni, valahogy sehogy se állt kézre). Plusz ha fel kell rázni (gyümölcslé, smoothie), akkor mindig lesz egy csepp a kupakban, ami 90%-ban a pólón landol, mert mindig eljön az a pont, amikor már nagyon meg kell dönteni az üveget, hogy a végét is meg lehessen inni (ez mondjuk főleg smoothienál gond, az sűrűbb ugye, alapból nehezebb önteni). Mondjuk sokszor tényleg jól jön, hogy nem tud elgurulni a kupak, de ennyi az összes előnye. Mivel le lehet tépni, ebből is pont annyi landol a földön/kuka mellett, mint a másikból, mert aki azt eldobta, az ezt is el fogja. Nem a kupak tehet róla, sudribunkók mindig lesznek.
2024. ápr. 30. 16:46
 18/27 anonim ***** válasza:
87%
Letépem, mert idegesít.
2024. ápr. 30. 18:29
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Igyál pohárból
2024. máj. 1. 00:24
 20/27 anonim ***** válasza:
51%

egėsz europában igy van

én tudok gond nélkül inni a palackbol vissza is tudom zárni gond nélkül.

ja én is ismerek egy höbörgöst ő is ilyen ėn meg megmutatom neki is hogy vissza lehet zárni igy is a palackot.

2024. máj. 1. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!