Jogilag/élelmiszer biztonságilag, ez megvalósítható lenne idehaza?
Hát szerintem azért ha híre megy, utánna néznének az biztos, már csak amiatt is hogy prositúció-e.
Higéniai szempontból ameddig a kaja nem közvetlen a bőrön van, elvileg nincs vele baj, kivéve a csaj ha rászuszog a kajára...
Belegondoltam és ha nekem lenne éttermem, lenne az a pénz, hogy megengedjem, hogy valami nő ZÁRTKÖRŰ(!) rendezvényen felfeküdjön az asztalra és TI ráborogassátok a kaját és onnan eszitek meg. Az étel minőségéért, higiéniájáért addig felelek, míg azt a konyháról neked kiviszik.
Hogy te utána mit csinálsz vele, a te dolgod! Ha a szomszédod fejére borítod és onnan eszed meg, a te ügyed!
De semmiképp nem tálalnám fel az ételt senki pucér testén, a pináját is beleértve. Nem vagyok öreg, csak igényes, nekem ez gusztustalan lenne, bármilyen nemű az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!