Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A biztonsági őr biztos engem...

A biztonsági őr biztos engem figyelt a multam miatt?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron a debreceni Interspárban 15 db taft hajzselét akartam fizetés nélkül elhozni, egyéb terméket kifizettem. A pénztártól mentem el és a biztonsági őr kérdezte, hogy "Mit vásárolt?" Lebuktam, gondoltam. Meg kellett mutatnom a táskám, ő meg a kamerafelvételt mutatta. Be kellett menni a főnökéhez. Mindketten diszkréten szépen beszéltek velem, önként kipakoltam és visszaadtam a taftokat, kár nem keletkezett. Viszont kihívták a rendőrséget, bilincsben vittek el, be ajartak fogdára tenni, hogy màsnap a bíróság kimond egy büntetést, de késő este fél 11-kor kiengedtek a kapitànysàgról. A bíróság pedig levélben idézett októberben, elmentem és egy figyelmeztetést szabott ki azaz semmit. 10 perc volt a tárgyalás.

Én hónapokig ndm jártam abban az Interspárban, pedig a lopáskor mondtam a biztonságinak, hogy többet ide be nem tehetem a lábam gondolom... A biztonsági mondta, hogy dehogynem, vàsárolni jöhetek.

Ma voltam ott, a bejáratnàl egy asztalnál ül.a biztonsági őr, előtte vannak a monitorok. Pont az volt, aki tavaly nyáron tettenért. Rámnèzett, köszöntem, aztán visszaköszönt. Vagy megismert vagy nem.

Ha megismert, akkor biztos, hogy a kameràkon engem figyelt, követett a kamerákkal, vagy nem feltétlenül?

2023. febr. 5. 19:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Miért lopsz?
2023. febr. 5. 20:01
 2/23 anonim ***** válasza:
92%

Ha van esze és jó a memóriája, akkor figyelt.

Mert akkor pontosan tudja, hogy egy utolsó becstelen hulladék vagy, aki lopni jár az üzletbe.

2023. febr. 5. 20:42
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Mire kellett neked 15 hajzselé? Oké hogy elloptad de mire kellett
2023. febr. 5. 20:44
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem biztos, hogy nézett.

Amúgy én soha nem loptam semmit. Még olyan sem volt, hogy szőlőt vagy valamit megkóstoltam. Mégis rendszeresen követnek vagy volt már olyan is, mikor vásárlás végén a biztonsági őr félrehívott, hogy ruházat átvizsgálás. Nem veszem zokon, mert ez a munkája. Nem tudom miért lehetek ennyire gyanús sok embernek. De egyszer nem jutott eszembe az ilyen miatt háborogni. Viszont így tapasztalat alapján a biztonsági őr ha felismert biztos figyelt.

2023. febr. 5. 20:47
 5/23 A kérdező kommentje:
Utolsó. Téged biztos azért figyelnek mindenhol, mert C vitamin vagy:)
2023. febr. 5. 21:04
 6/23 anonim ***** válasza:
81%

Akkor legalább érteném 😅 De nem. Sőt, ami azt illeti rocker vagyok, a ruházat átvizsgáláskor is kárpátiás felső volt rajtam.

Meg tényleg normálisan vagyok felöltözve, illedelmesen viselkedek meg minden. Egyszerűen nem értem 😅

De volt olyan is mikor két biztonsági őr kísérgetett mindenhol a boltban, persze "feltűnés nélkül".

2023. febr. 5. 21:52
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Na, ahhoz azért pofa kell, hogy lopsz és cigányozol. Rengeteg becsületes cigány ember van az országban, neked meg már múltad van.
2023. febr. 5. 22:07
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

🤣🤣🤣🤣 appàm milyet röhögtem

7-es ezzel eggyetèrtek hogy

“Lopsz ès cigànyozol”

6os

Engem mondjuk zavar amikor majd kigùvad a szeme a zsebembôl nèzi minden lèpèsem amikor munkàscuccban megyek bevàsàrolni

1x nagyon kiakadtam

Vacilàltam egy csokin elvettem aztàn visszatettem

Majd megint…ès vègül nem vettem meg..

Majd jött is az inas…na ott màr robbantam aztàn hogy megvolt a pàrbeszèd

Kimentem a kocsihoz ès 8-10percig körbe körbe meg nyomtam a dudàt ami meg is adta magàt

Onnantol kezdve sosem sündörögtek körülöttem…

2023. febr. 5. 22:20
 9/23 anonim ***** válasza:
78%

Én eskü nem is munkás cuccban csinálom az ilyeneket, mert tanuló vagyok. Rendesen utcai ruhában. Nem vagyok páva gyerek, de adok a megjelenésemre bizonyos mértékig. Fekete nadrághoz sötét szürke zoknit se húznék fel ha fekete cipő van rajtam.

Volt olyan, hogy volt szerintem nálam vagy 30ezer forint kb. Majd behívnak hátra, hogy látták, hogy loptam. Ott tartottam már, hogy a felsőm a kezükbe adtam, a zsebeimet kifordítottam, pólóm felhúztam. Néz rá a boltvezető, hogy most akkor mi van, de akkor is állítja, hogy ő látta 😂😂 Mikor már kicsatoltam az övemet, hogy oda adom a nadrágom is, hát nézze át nyugodtan, akkor mondták, hogy hagyjam 😂

Egyszerűen nem értem mi bajuk van velem néha 😅

Bár érdekesség, egyszer alakult úgy, hogy voltam nagymamámnak segíteni ilyen kint munkával és kicsit koszos melegítőben be kellett mennem a boltba is. Na akkor a kutya se nézett rám.

De tényleg érdekelne, hogy ha munkás ruhában járnék akkor még milyen lenne.

2023. febr. 5. 22:31
 10/23 anonim ***** válasza:
74%

Hàt nemtudom rajtam vagy a munkàsruha ferdít

(Fekete bebùjòs overall piros varràssal amikor hidegebb van egy règi de rohadtjò kapucnis barba echo felsô ès baaksancs imàdom a bakancsot) vagy a kosz nem stimmel rajtam…

Kertèsz vagyok…

Tehàt 85%ban földes szoktam lenni

Kertèpítes tereprendezès

Ez ilyen..

A zsebemben cigi gyujtò pènztàrca kulcs ès ollò

1x vèletlen elvittem egy zsugor vizet fizetès nèlkül(civil ruhàban)

A bevàsàrlòkocsi alatt volt a víz ès egyszerûen elfelejtettem pedig a kasszàscsajszi is belenèzett kifelè menet 2 huszár közt mentem ki…ès az autòbapakolva kapcsoltam hogy baaakker a víz…nem pittyentette le a csaj ès a szàmlàn se nincs rajta ès visszamentem higy aajaj fèlreèrtès ne essèk ès gyakran jàrok oda

Ezt ki szeretnèm fizetni

2023. febr. 5. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!