Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A biztonsági őr biztos engem...

A biztonsági őr biztos engem figyelt a multam miatt?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron a debreceni Interspárban 15 db taft hajzselét akartam fizetés nélkül elhozni, egyéb terméket kifizettem. A pénztártól mentem el és a biztonsági őr kérdezte, hogy "Mit vásárolt?" Lebuktam, gondoltam. Meg kellett mutatnom a táskám, ő meg a kamerafelvételt mutatta. Be kellett menni a főnökéhez. Mindketten diszkréten szépen beszéltek velem, önként kipakoltam és visszaadtam a taftokat, kár nem keletkezett. Viszont kihívták a rendőrséget, bilincsben vittek el, be ajartak fogdára tenni, hogy màsnap a bíróság kimond egy büntetést, de késő este fél 11-kor kiengedtek a kapitànysàgról. A bíróság pedig levélben idézett októberben, elmentem és egy figyelmeztetést szabott ki azaz semmit. 10 perc volt a tárgyalás.

Én hónapokig ndm jártam abban az Interspárban, pedig a lopáskor mondtam a biztonságinak, hogy többet ide be nem tehetem a lábam gondolom... A biztonsági mondta, hogy dehogynem, vàsárolni jöhetek.

Ma voltam ott, a bejáratnàl egy asztalnál ül.a biztonsági őr, előtte vannak a monitorok. Pont az volt, aki tavaly nyáron tettenért. Rámnèzett, köszöntem, aztán visszaköszönt. Vagy megismert vagy nem.

Ha megismert, akkor biztos, hogy a kameràkon engem figyelt, követett a kamerákkal, vagy nem feltétlenül?

2023. febr. 5. 19:49
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

7. Van pofám igen, nem nincs rengeteg becsületes cigány, az összeset, hogy hova kéne vinni, mem is írom le. És, hogy el akartam lopni 15 ezer forint értékű taftot, a milliomos interspárnak meg se kottyanna. Inkáb hallgasson az Interspár, hogy egy liter uht tej 500 forint, a beszerzési ára kb. 80 forint. Egyszer egy ott dolgozó magyarázta, h 90 forintos csokinak a beszerzési ára 20 forint. Több mint 100%-is hasznot tettek rá. Akkor gondolom mindenre több mint 100%-os hasznot tesznek. Egy kis 250 ml-es tusfürdő egy bozonyos fajta tavaly ilyenkor 999 forint volt, most 1.799 forint. Rablás amit az interspár csinál. Én ugyan nem fogok már looni. De én kívànom, hogy ilyen csillagos árak mellett ennivalót, kaját lopjon is sok ember, és ne bukjon le. Megérddmlik a drága boltok, hogy meglopják őket.

A tescoban is 10 dkg sajt 1000 forint. Menjenek a k anyjukba.

2023. febr. 6. 20:56
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Abból a „több mint 100%”-ból neki fizetnie kell az alkalmazottat, a szállítást, az épület fenntartását és az adót. Az ezen felüli a haszna...
2023. febr. 7. 10:29
 23/23 anonim ***** válasza:
32%

De a legszörnyûbb hogy ok magasak az àrak..eggyezek vele..viszont “mi vagyunk csòròk”

Rohadtul nem kapjuk meg a pènzünket a munkànkèrt…abba is gondolj bele…

“Sz@rè hùgyè” dolgoznak a legtöbben,az àrak egyenessen felfelè ívelnek mindenki hàborog..nade a fizetès?

Gondolom ha teis rendesebb/igazsàgosabb fizut kapnàl te sem lopnàd a festèket vagy mit…nem?

2023. febr. 7. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!