Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mit kellene csinálni a "Nem...

Mit kellene csinálni a "Nem vagyok szemét, hasznosíts újra" feliratú kupakokkal?

Figyelt kérdés

Valaki összegyűjtött sok ilyen kupakot itt egy helyre, de már nem jár erre. A kupakok meg foglalják a helyet.

Simán kidobhatók? Rákerestem és csak annyit találtam, hogy a palack szelektív gyűjtésére szólít fel ez a felirat. Tehát maga a kupak a szemétbe megy, nem kell külön szelektív gyűjtőbe dobni, ha jól értem. (A műanyag palackokat a kupak nélkül dobják szelektív gyűjtőbe mifelénk.)

2023. máj. 13. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"A műanyag palackokat a kupak nélkül dobják szelektív gyűjtőbe mifelénk."

Miért? A kupak is újrahasznosítható. Épp azért csinálták a Coca-Colánál az új kupakokat olyanra, hogy nem válik el a palacktól, hogy azt is a műanyag szemétbe dobják az emberek.

2023. máj. 13. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Én mindig felcsavarom minimum térfogatúra a palackot, és a kupakot rátekerem, hogy ne akarjon visszanőni.
2023. máj. 13. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Rá van írva. Hasznosítsd újra.
2023. máj. 13. 22:27
 4/7 A kérdező kommentje:
3. Oké, akkor holnap bevágom az osszeset a műanyag palackok feliratú szelektív gyűjtőbe. GOndolom, erre gondoltál. Ha nem, akkor így jártak.
2023. máj. 13. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Inkább vidd el gyűjtőpontra és segítesz egy beteg gyereken.
2023. máj. 14. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
#4 pontosan ezt kell tenni
2023. máj. 15. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:
31%

"Inkább vidd el gyűjtőpontra és segítesz egy beteg gyereken."

Inkább azt kezeltetném, aki ilyen akciókat talál ki.

2023. máj. 15. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!