A csapviz tényleg nemjó ha megiszom mer vegyszerek meg műanyag darabok vannak benne és csak a ásvanyviz egészséges?
Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 19:16
1/25 anonim válasza:
Hol laksz...??
Magyarország nagy részén a vezetékes víz kifogástalan minőségű.
Neked van valami laborod, vagy honnan veszed, hogy vegyszer van benne?
2/25 anonim válasza:
Olvastam egy meg bízható Facebook oldalon
3/25 anonim válasza:
#2 Te vagy a kérdező is? Amúgy aki ilyeneket ír, annak fogalma sincs a témáról, és én nem nevezném az oldalát megbízhatónak. Tessék, ez viszont az:
Szerintem egyébként a csapvíz jobb minőségű, mint némelyik ásványvíz.
4/25 anonim válasza:
Szolnokon pl. klóros a csapvíz!
A csaptelepen látszódik a fehér klór (és lehet hogy vízkő is) kicsapódás...
5/25 anonim válasza:
Valamennyi klór kell a vízbe fertőtleníteni, ez nem káros az egészségre ilyen mennyiségben. A sóban még nátrium is van...
7/25 anonim válasza:
#4es: a klór gáznemű, nem csapódik ki sehová! Elpárolog.
Amit te latsz, az vízkő. Asvanyi anyagok. Ami az ásvanyvizekben is van.
9/25 anonim válasza:
#2-es vagyok
nem én vagyok a kérdező, de én olvastam egy megbízható Facebook oldalon amit a kérdező is ír, hogy rengeteg mikroműanyag van a csapvízben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!