Undorító műanyag ízű és szagú, ihatatlan Lidl Multivitamin. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Kortyoltam belőle egy nagyot, a következő korty már a mosogatóba ment. Valószínű belekeveredett valami gyártásnál. Máskor is szoktam venni, nem ilyen szokott lenni az íze. Mit tegyek?2020. ápr. 28. 11:47
1/8 A kérdező kommentje:
Ha visszaviszem bevizsgálják és visszahívhatják azt a gyártási sorozatot
2020. ápr. 28. 11:48
2/8 anonim válasza:
Nem ettél előtte semmit ami mégváltoztazná u ízlelést, pl fogmosás? Érződik is rajt? Vegyél mégegyet és hasonlítsd össze. Vagy lehetett sérült is a doboza és romlott volt. Bevizsgálni nem hiszem
3/8 A kérdező kommentje:
Kettőt vettünk, a másik üveggel nem volt baj. Ugyanazon a napon készült, fél óra eltéréssel. Az üvegbe beleszagolva is érezni az ízt. Egyszerűen kibírhatatlan.
2020. ápr. 28. 12:13
4/8 anonim válasza:
nem kell ilyen mű cuccokat zabálni. abból a pénzből vehettél volna zöldséget és gyümölcsöt.
5/8 anonim válasza:
Vidd vissza, a blokkal együtt és tegyél panaszt. Jó, ha tudnal róla a boltban és a gyárban is. Lehet, hogy valami elromlott a gyártósoron és belekeveredett valami nem odavaló.
Mások is járhatnak úgy, mint te, és nem kellemes, ha az embernek ilyen miatt kialakul egy mérgezési fóbiája vagy paranoid lesz tőle.
6/8 anonim válasza:
pár hete jártam így egy másik márka üdítőjével
írtam nekik LOT számmal, egy panaszt
kaptam tőlük egy ajándékcsomagot
7/8 anonim válasza:
Igen, őrizd meg, bekérhetik. Az ügyfélszolgálatot hívd először.
8/8 anonim válasza:
Mindig akkor akciós egy termék, amikor ócska a minősége.
Ez a lidl-ben feltűnt már nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!