Ásványvizet, akik szoktak a Lidlben venni! Mindenfajta ásványvizes flakont visszavesz a Lidl? Lent több.
Olvastam valahol, hogy a Lidl üzletbe vissza lehet vinni kiürült ásványvizes műanyag flakonokat. Ez csak a Lidl saját ásványvíz márkájának flakonjára vonatkozik vagy ha Szentkirályit vettünk ott, azt is visszaveszik?
ásványvíz, flakon, műanyag, újrahasznosítás, környezet, Lidl, saját, márka, termék
1., 2. hozzászóló, lehet, hogy nincs a településükön szelektív hulladékgyűjtés?
Elvileg visszaveszik mindet. Azért kérdezz rá a pénztárosnál legközelebb amikor mész
Hát nálunk se viszik el a háztól, de mindenhol vannak ilyen nyilvános szelektív gyűjtők, oda bedobhatja bárki.
#1. Azért vinném vissza, mert úgy értelmeztem, hogy visszaveszik és újrahasznosítják. Amúgy itt nincs szelektív hulladékgyűjtő.
#3. Úgy van, itt nincs szelektív hulladékgyűjtő és a legközelebbi városban sincs. Megszüntették.
#4. Sajnos itt nincs.
#5. Pár nappal ezelőtt olvastam, hogy visszaveszi a Lidl, de nem tudom, hogy csak a saját falkonjaira vonatkozik-e.
Szerintem kérdezd meg tőlük, ők a legilletékesebbek a témában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!