Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért kérte el a Lidl dolgozó...

Miért kérte el a Lidl dolgozó a számlát?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam a Lidl-ben, és a kijáratnál az egyik alkalmazott elkérte mindenkitől a számlát, amennyiben nem volt rá szükségük. Úgy meglepődtem a fura kérésen, hogy eszembe se jutott megkérdezni, hogy tulajdonképpen minek kell neki, de azóta is foglalkoztat. Ti találkoztatok ilyennel?
2019. aug. 8. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Gondolom valamilyen felmérés, hogy mit vásárolnak az emberek.
2019. aug. 8. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
#1 Miért? Ezt leltárkor nem tudják?
2019. aug. 8. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kassza is regisztrálja, a mai internetre(NAV-hoz) bekötött, bekapcsolt kasszák szerintem pontosan tudnak mindent, ha van hűségkártyád (szinte minden üzletnek van, akár pontgyüjtős, akár csak úgy l'art pour l'art lecsippantós) nos, akkor akár azt is tudhatják (persze nem a kasszások, hanem a "fejesek", mondjuk az áruházvezetők), hogy mit, milyen termékeket, milyen termékmárkákat szoktál vásárolni.
2019. aug. 8. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
13%

Lehet lesztornózza a vásárlást és számlát és ellopja a pénzt a kasszából. Mintha visszavitted volna a kaját.

A leltárnál hiányzik a kaja, de leírják veszteségnek.

Természetesen csak viccelek, kizárt, hogy ez legyen, mert ezt nem így csinálná.

Talán elfogyott a WC papír és valamivel ki kellett törölje...

2019. aug. 8. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Miért nem ott és akkor kérdezted meg?

Teljesen normális lett volna a reakciód, mert ez nem megszokott dolog.

(Ötletem sincs, hogy ez miért történt)

2019. aug. 8. 20:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Először én is arra gondoltam, hogy felméri miket vásárolunk, de végülis ők ezt pontosan tudják. Az is eszembe jutott, hogy egy jó új módszer arra, hogy utólag ne nézzük meg a számlát és vegyük észre, hogy rosszul volt kiírva valamelyik termék ára. :D

Belegondolva nem biztos, hogy ott dolgozó volt, de a kasszások tudtak róla, és hagyták, hogy csinálja.

Már később kezdett el igazán foglalkoztatni a kérdés, nem volt kedvem újra visszabumlizni a bolthoz, végigmenni a kasszák között és odaállni elé. Gondoltam hátha másik boltban is volt ilyen, és valaki megkérdezte. Köszönöm a válaszokat! :)

2019. aug. 9. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Lehet valami kupon volt rajta (tudod, néha vannak ilyenek más boltokban), és kellett neki
2019. aug. 9. 17:42
 8/8 Sárközi Ricardo válasza:
100%
az ilyen blokk gyűjtő emberek nem ott dolgoznak, csak random felmérések (ki mennyiért, ki mit vásárol) miatt bemennek és megkérik a kasszásokat, hogy adják már oda a kidobott blokkokat/had kéregessenek
2019. nov. 28. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!