Lidl bolti dolgozó?
Nem muszáj végzettség, főleg nem ha árufeltöltőnek mész, diákmunkàskènt meg még a kasszàba is betehetnek, nyilvánvalóan végzettsèg nélkül.
A fizetés nem sok, de dolgozni mindig kell, megállás nem nagyon van. Én kisvàrosi vagyok és a helyi Lidl-t nagyon szidjàk az ott dolgozók, de tudtommal máshol sem jobb.
Felvételi eljárás szokásos, tüdőszűrő, kiskönyv(szerintem). Nekem eddig mindenhol ennyi kellett. Pennybe még ezek sem olyan ótvar hely.
Nem kell végzettség.
Több ismerősöm dolgozott már pénztárban, annyi a lényeg, fogad legyen elöl legalább négy, más nem számít.
Egyes vagyok, én nem dolgozom és nem dolgoztam Lidl-nél, nekem csak ismerőseim vannak ott, akiktől tudok ezt azt, én csak pennys voltam, de azóta én azt mondom, hogy soha többé multi, nekem az túl kemény, akkor inkább el vagyok egy konyhán 12-14 órában, vagy kiszolgálok egy büfében, vagy hasonlók, de a békával való kalandokat kihagyom.
Egyébként nem nagyon kell végzettség akár Nyugat, akár Kelet. Szerintem még a pénztárba is betesznek még 8 általánossal is, csak legyen erkölcsi bizonyítványod.
Nézz rá esetleg a weboldalukra: [link]
Eszerint nem kell, de a középfokú szakirányú végzettség és élelmiszer-kereskedelmi gyakorlat előnyt jelent a jelentkezés során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!