Csapból kiengedett ivóvíz hány napig iható, ha pohárba vagy műanyag palackba töltjük?
Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 06:36
2/7 anonim válasza:
a legrégebbi amit megittam egy hetes volt, és semmit nem éreztem rajta
3/7 Phoney válasza:
Bajom még sose volt vele/tőle. Üvegpalackban napokig is tartok néha csapvizet gond nélkül.
Munkahelyen van egy 5 literes flakonom több éves csapvízzel (amit már csak kíváncsiságból se öntök ki), na azt nem fogom meginni, de még mindig nem büdös.
4/7 anonim válasza:
Ha már opálos és a tetején zöld, vagy szürke izé van inkább ne idd meg!
5/7 anonim válasza:
Kávégép tartályában fogalmam sincs mennyi idő alatt cserélődik le teljesen, de heti kétszer szoktam rátölni. Olyankor általában negyedig van tele. Még nem volt gondom belőle.
6/7 anonim válasza:
Napokba ittam meg a kocsi hátsó ülésén lévő ismeretlen idő óta ott heverő vízet, kicsit poshat volt az íze de semmi hatása nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!