Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ez mennyire normális bodzaször...

Ez mennyire normális bodzaszörp készítésénél?

Figyelt kérdés
Másfél napja ázik a vízben, de kezd inkább poshadt szaga lenni, ráadásul barnul néhány helyen, ahol nem lepi teljesen a víz. Az tény, hogy nem frissen szedett volt, csak egy nap után volt alkalmam hozzá kezdeni. Egészséges ez, vagy inkább öntsem ki? Először próbálkoztam vele - gyanítom utoljára is - úgyhogy fogalmam nincs mire kellene számítanom.
2021. máj. 29. 18:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom meddig van bodza szezon, lehet megpróbálkozok még júniusban, szárazabb időben. Viszont tényleg meg vagyok már elégedve ezzel az ízzel is.

5 órán át ázott. A receptek szerint minél több napig van vízben, annál erőteljesebb lesz az íze. Őszintén nem értem mire alapozzák, ha úgyis a virágpor adja az ízt, aminek akár 5 óra is elég.

Köszönöm mégegyszer, jó, hogy ilyen kedves emberek is vannak ezen az oldalon. :)

2021. máj. 30. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!