Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A bodzaszörp készítésénél,...

A bodzaszörp készítésénél, mikor kell belerakni a cukrot? Amikor a bodzát, vagy miután márt állt 1-2-napt?

Figyelt kérdés

2013. máj. 19. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
JObb elöször a borzát kiáztatni és csak amikor leszürted, akkor tenni bele a cukrot, és beüvegezni. Igy nem forr meg.
2013. máj. 19. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
borzát = bodzát
2013. máj. 19. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Kettes nagyon rá van kattanva a piára. "nem forr meg", BOR-za. :D
2013. máj. 19. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!