Mi a tuti bodzaszörp recept?
Figyelt kérdés
Azt is írd oda, hogy sűrű vagy inkább hígabb szörp lesz belőle.
Köszi
2013. máj. 15. 09:08
1/7 anonim válasza:
Én így csinálom már harmadik éve. Nagyon jó, sűrű szörp lesz. Én nem teszek bele ennyi citrompótlót, csak 3 dobozzal.
2/7 A kérdező kommentje:
Jó kis recept, de a forralás miatt nem veszíti el a vitamin tartalmát?
2013. máj. 15. 10:25
3/7 anonim válasza:
Igazából nem tudom... Ízre finom, és ez nekem elég.
4/7 anonim válasza:
Rozsdamentes acél edényben nem ajánlatos forralni mert a króm katalizálja a vitaminok bomlását.Jénaiban ajánlatos.Persze azért nem bomlik olyan nagymértékben mint ahogy állítják sokan.A C vitamin katalizáció nélkül 190 fokon bomlik!
5/7 anonim válasza:
Nem kell forralni. Vízbe cukrot kell rakni, citromot feldarabolva és cukrot. 4-5 napig úgy kell hagyni, utána leszűrni és üvegekbe rakni.
6/7 anonim válasza:
És csak a virágot kell a vízbe rakni, az ágakat nem. Össze kell gyúrni kézzel, és akkor lesz a legfinomabb.
7/7 A kérdező kommentje:
Én is úg szoktam mint azt az utolsó írta, de az túl híg, ezért szerettem volna egy másik receptet amiből sűrűbb szörpöt kaphatok
2013. máj. 15. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!