Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Akácszörp készítésénél le...

Akácszörp készítésénél le kell szedni a virágokat a kis szárról, vagy mehet bele úgy is a szirupba?

Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell.
2013. máj. 10. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Elsö voltam.

2013. máj. 10. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem muszáj, de le lehet!
2013. máj. 10. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!
2013. máj. 10. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:

3. vagyok!


Most találtam!:


[link]


Fontos: az akácnak csak a virága ehető, egyéb részei méreganyagot tartalmaznak. Szár, levél ne kerüljön az italba! A lila akác nem ehető!

2013. máj. 12. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!