Tiramisu készítésénél a babapiskótát meleg, hideg vagy langyos kávéba kell mártogatni és kb. mennyi ideig?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 20:53
1/6 bumbi02 válasza:
Én még meleg kávéba szoktam, főképp azért, mert lusta vagyok várni, nincs nagyon jelentősége:)
És épp csak belemártom, hogy mindenhol ellepje, mert úgyis pont eléggé megszívja magát.
2/6 anonim válasza:
Én hidegbe szoktam. Éppen azért, mert azt lassabban szívja be. De így is éppen csak belemártva. De ha gyors vagy, melegbe is lehet. Csak ne forróba, mert az megégetné a kezed. Jó munkát :D
3/6 bumbi02 válasza:
Forróba azért jó, mert abba tényle csak egy pillanatra fogod beledugni...: D reflexből rántod ki..:D
4/6 anonim válasza:
Én meg hol melegbe, hol hidegbe..attól függ milyen az a piskóta, mert én vettem már olyat ami 2 mp alatt elmállott a kezembe ha forróba mártottam, és vettem már olyat is ami szinte taszította a folyadékot, azt érdemesebb meleg kávéba tenni pár pillanatra, és nem csak megmártani.
5/6 anonim válasza:
én langyosba teszem, és addig tartom benne, amíg egy kicsit megszívja magát, de szét ne essen azért a kezemben:)
6/6 anonim válasza:
Én langyosba teszem, mivel rumos tejeskávéba szoktam áztatni, és a tej általában lehűti kicsit.
Csak egy pillanatra kell belemártani, úgy, hogy puhább legyen, de ne szétomlós :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!