Az éttermekbe a limonádékat hogyan szokták csinálni? Mert teljesen más mint amit egy átlagos ember csinálna. Gondolok itt:Málnás, epres, mangós stb... Mi van benne ami ilyenné teszi?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 20:24
11/11 anonim válasza:
Nem olyan, de megközelíti az éttermi limonádét ez a limonádé:
Éjszakára egy fél citromot megmosva, felkarikázva fél liter vízbe kell rakni, be a hűtőbe. Másnap ehhez hozzá jön fél liter szénsavas ásványvíz, és jég. Ízlés szerint friss citromkarika.
Kellően savanykás, citromos, aromás, de nem irtózatos savanyú és nem kell bele öt tonna cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!