Az éttermekbe a limonádékat hogyan szokták csinálni? Mert teljesen más mint amit egy átlagos ember csinálna. Gondolok itt:Málnás, epres, mangós stb... Mi van benne ami ilyenné teszi?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 20:24
3/11 anonim válasza:
Szörppel csinálják. Van vsgy 10féle...
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Semmi extra. Ugyanaz mint otthon. Csak bele képzeled hogy egy valami jobb, drágább, finomabb mint az olcsó otthoni.
6/11 anonim válasza:
Izesitett cukorsziruppal meg homogenizalt, beallitott savassagu citromlevel csinaljak es nem 'erzesre', hanem kimert adagban.
7/11 anonim válasza:
Cukorszirup és gyümölcsszirup kerül bele.
8/11 anonim válasza:
Szörp, + előre bekevert cukorszirup + citromsav, esetleg citromlé.
9/11 anonim válasza:
Mert ők még szódavizet adnak hozzá,nem pedig ásványvizet .
10/11 anonim válasza:
Jo esetben valodi gyumolcskivonat es valodi gyumolcsok kevereke, sokaig erlelve es hutve.
Rossz esetben(ez az altalanos) mesterseges kivonatok, elore legyartott keverekek, amik olyan izt adnak amit elvarsz, tomeny glukoz sziruppal keverve...persze valodi citromot, epret, stb sose latott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!