Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Első sorban lányoknak szól:...

Első sorban lányoknak szól: Kinn iszogattok barátnőkkel, srác barátokkal a Tisza/Duna parton. Mit csinálnátok? (Többi lenn)

Figyelt kérdés

Iszogattok valamekkora baráti társasággal az említett folyók rakpartján, mondjuk öten legalább.

Egy idegen srác elmegy mellettetek, belehall a beszélgetésbe, és ha nem nagyon privát a téma hanem csak laza hülyéskedés, akkor kívülről megszólítja a társaságot, megpróbál csatlakozni (van mondjuk nála is egy sör, bor, mindegy).

Kérdés: Mi lenne a reakciótok?

Ha elég szellemes volt, akkor nem nehezményeznétek hogy megpróbál leülni?

Vagy inkább ez a "mosolygunk egyet, de azért ne maradjon már" reakció lenne?

Számotokra ez feszélyezőleg hatna? Az hogy idegen srác, mennyire ébreszt gátlást nálatok egy ilyen spontán helyzetben?

Külsőm, ha valaki nagyon vizuális típus: magas, szikár és az átlagos testalkat közt valahol félúton, hosszú haj, rövid teljes szakáll. Én elhiszem hogy vannak valahol olyan emberek akiknek mindegy a külső, de tapasztalat szerint igenis fontos befolyásoló tényező a másik megítélésekor elsőre, hogy is néz ki. Legalább konkrétabban el tudjátok képzelni a helyzetet.

2019. júl. 11. 13:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerkedés nem egyenlő azzal, hogy random társaságokhoz leülsz akik épp iszogatnak. A Budapest Parkban például orrba-szájba mennek a bulik. Kimész és lötyögsz valamennyit, aztán figyeled, hogy másoknak van-e kedve hozzá. Majdnem biztos, hogy lesz olyan aki közeledik majd hozzád. Tudom, mert totál bal**sz vagyok a párkapcsolatok terén és egy nőt nem tudok elvinni randizni, de a Parkban szinte mindig eljutok addig, hogy legalább táncolok valakivel. De az biztos, hogy csak úgy random odamész egy társasághoz nem lesz sikered. Én már ott elhajtanálak, hogy mi a fenének hallgatózol a beszélgetésünkbe.
2019. júl. 11. 19:12
 22/24 A kérdező kommentje:
Oké, fejlődünk. Köszönöm a valóban igényes, normális választ. Járt a zöld.
2019. júl. 11. 19:16
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

A fejlődés elég relatív a kérdésed alapján. Az elején kaptál normális válaszokat, amit azért mélyen legbelül gondolom éreztél, hogy így lesz. Senki nem fog veled elkezdeni pajtizni, főleg nem a női társaságok. Ez ilyen dolog az, hogy jó vagy rossz az már részletkérdés.

Utána meg ne is haragudj, de a stílusod, vállalhatatlan volt. Az, hogy ezzel egyetértesz vagy sem az nem számít. Kicsit lekéne szállnod a magas lóról mert bár mi se vagyunk valami nagy rókák, de azért valószínűleg több tapasztalatunk van. Legalábbis én csak olyan témában írok kérdést amiben tapasztalatlan vagyok.

2019. júl. 11. 19:23
 24/24 anonim ***** válasza:

Helo nem olvastam vegig csak kb elso valaszod feleig de ertem a feelinget sztem amire vagysz.

Es ja sokan furanak tartjak ezt de ennpl orulnek ha igy talalnel uj baratot h vki odajon es veletlenul elkezdunk beszelni ott stb persze mondk elegge fugg szemelyisegtol mert nalunk altalaban csak szttyok jarnak ugy ki es azert nem a varos alja nepevel szeretnek baratsagba lenni es itt nem az anyagi helyztetet ertem v vmi hanem aki tenyleg buta, elzullott stb

Ez kb ilyen fesztival feeling mert ott altalaba nem szokott ez gond lenni es olyan jo h mindenki nyitott es baratsagos

Es azert fura ez az egesz mert mindenki ember es sztem az se lenne fura ha pl varosba (mert azert nem tomegbe) de legalbb otthonodba koszonsz olyannak is akit nem ismersz ugy mas meg kb lenez ha ismeretlenul odakoszonsz

En is nagyon adnam az ilyen random eletet h tenyleg minek haza sietni es elerni pl hamarabbi buszt ha otthon ugyse csinalunk semmit es csak random kitallninilyeneket h fogjuk MOST magunk es csinalni valamit

De ez csak elkepzeles marad 🤷🏽‍♀️

Baratom am eleg nyitott ember es irigykedwm is ra h o jo azert nem igy el de nem szamit h 10 eve nem talalkozott valakivel o akkor is koszon es ujra elkezdi vele a kapcsolatot es annyi baratja van akarhova megyunk van valami ismerose ott

Nagyon konnyen is baratkozik nem olyan h talalkozik vkivel es masodik talin nem kezd el vele beszelgetni rendesen mi t aki reg ismeri egymast mer fel h masik mit szol hanem lonkretan ugy tud beszelhetni barkivel mint valami regi baratok

Imadom az ilyen embereket

De ezt is jol kell azert vsinalni mert nem mindegy h mesz oda valakihez mert tunhet ugy is h ,,milyen suttyo ez a gyerek” vagy ugyis h tok jo fej es nyitott meg baratsagos

20/L

Egyebkent mi is egy buliban talalkoztunk ahol mar buli vegere bevezett pedig nem is voltunk egyutt meg egybol keresett meg lejott hozzam elotte nem ismertem szoval full ismeretlen volt es megis eltudtunk beszelgetni mar elso talikon is es mar 2 eve egyutt

2020. ápr. 8. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!