Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Első sorban lányoknak szól:...

Első sorban lányoknak szól: Kinn iszogattok barátnőkkel, srác barátokkal a Tisza/Duna parton. Mit csinálnátok? (Többi lenn)

Figyelt kérdés

Iszogattok valamekkora baráti társasággal az említett folyók rakpartján, mondjuk öten legalább.

Egy idegen srác elmegy mellettetek, belehall a beszélgetésbe, és ha nem nagyon privát a téma hanem csak laza hülyéskedés, akkor kívülről megszólítja a társaságot, megpróbál csatlakozni (van mondjuk nála is egy sör, bor, mindegy).

Kérdés: Mi lenne a reakciótok?

Ha elég szellemes volt, akkor nem nehezményeznétek hogy megpróbál leülni?

Vagy inkább ez a "mosolygunk egyet, de azért ne maradjon már" reakció lenne?

Számotokra ez feszélyezőleg hatna? Az hogy idegen srác, mennyire ébreszt gátlást nálatok egy ilyen spontán helyzetben?

Külsőm, ha valaki nagyon vizuális típus: magas, szikár és az átlagos testalkat közt valahol félúton, hosszú haj, rövid teljes szakáll. Én elhiszem hogy vannak valahol olyan emberek akiknek mindegy a külső, de tapasztalat szerint igenis fontos befolyásoló tényező a másik megítélésekor elsőre, hogy is néz ki. Legalább konkrétabban el tudjátok képzelni a helyzetet.

2019. júl. 11. 13:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Bizonyos tekintetből irigylem is azokat akiknek az emberi kapcsolatokra való igényét kielégíti anyu+apu+tesó, és egy-két volt középsulis barát.

Én valahogy igényelem azt hogy ne legyek 0-24 egyedül abban az istenverte városban, amiben a tanulmányaim alatt folyamatosan tartózkodom.

Diákmelózok, egyetemen heti egy, esetleg két napban betanulok a laborban, otthon rutin házimunkát csinálok, oszt' jóéjszakát.

Irigylem azt akinek ez bőségesen elég inger, és nem azzal az érzéssel fekszik le hogy "unalmas az életem".

A labort mondjuk bírom, de amikor törzsoldatokat készitek , vagy pipettázok akkor nem nagyon tudok beszélgetni.

2019. júl. 11. 14:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó, meddig fogod még lökni a sódert, báttya?
2019. júl. 11. 14:53
 13/24 A kérdező kommentje:

Ide vagy kötözve hogy olvasnod kell, vagy mi?

Amúgy ennyi.

Ha nagyon fárasztalak, akkor ajánlom a kis "X" ikont a monitor jobb felső sarkán.

Bástyázd a blahán a tezsvíreidet.

2019. júl. 11. 14:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

#12 Hagyd, hadd bontakozzon ki.

Legalább így már érthető, hogy miért nincs társasága. 😄

2019. júl. 11. 15:02
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Aha, szóval ezért vagy egyedül. Hát igen, ilyen mélyen retardáltnak lenni kemény lehet.
2019. júl. 11. 15:27
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez a stilusa mindent megmagyaraz, amugy a felvazolt szituaciobol nekem az jonne le, hogy te egy ilyen helyzetre "gyakoroltal", szoval egyaltalan nem lenne spontan hatasa, csak furanak tartanalak. 18l
2019. júl. 11. 15:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is inkább sorozatozom, mint részegeskedjek, de te tudod. Nem a világ tehet arról, ha nincsenek barátaid.
2019. júl. 11. 17:03
 18/24 A kérdező kommentje:

Ja, elfelejtettem. Ez magyarország, itt egyenesen beszélni valamiről nem illik. Itt csöndben, mukkanás nélkül, kissé töketlenül szokás kezelni mindenkinek az életét, és kimondani a másikról frankón a véleményünket egyenesen negatív vonás.

Még egy anonim oldalon is.

De az a legszebb hogy egy fél mondatos "Há' ez hüjjje" válasszal el van intézve az érvelésetek utolsó 3 válaszoló.

Kérdés: Ha ennyire szarba se vesztek (megtehetitek, nem random anonim emberkék elismerése fog engem meghatározni) , akkor mégis miért pocsékoltok rám kemény 35 másodpercet, hogy leírjátok a lehülyézést?

Ennyit mégis csak ér egy "hülye" valakinek a kérdése?

Esetleg a ti életetek is olyan egysíkő, hogy ez a legjobb dolgotok?

Na várom hogy ismét kapjak négy szavas tőmondatokat. Mély gondolatok, mint egy pohár víz...

2019. júl. 11. 18:43
 19/24 anonim ***** válasza:
93%
A mély gondolatokhoz partner is kell. Sajnos te még nem tartasz ott. Te még ott jársz, mint a kis kamaszok, hogy mindenki hibás és az egész világ ellenem van. De ez nem így van.
2019. júl. 11. 18:56
 20/24 A kérdező kommentje:

Rendben, egy percre fogadjuk el hogy igazad van.

Elviekben a tanács kérésre való hajlandóság egy felnőttséggel összefüggő tulajdonság.

Aki tanácsot kér az burkoltan, de kimondja hogy nem tudja a megoldást a helyzetre, ezért rászorul a másik tanácsára (ez eddig mindenkinek stimt).

Te, mint feltehetőleg nálam érettebb valaki, mit mondanál, mit csináljak?

Azon kívül hogy leoltasz, van e valódi tudás is mögötted?

Itt a gyakorin eléggé bevett szokás, hogy mélységesen kussolunk a saját életünk hiányosságairól, nehézségeiről, de a kérdezőt úgy lehet hülyézni, kreténezni, ahogy a csövön kifér. Mert hát volt olyan hülye hogy leírta az aktuális problémáit, és ingyen céltáblát adott a válaszolóknak.

Igazából full céltalan innentől a kérdés amúgy.

Naponta tesznek fel kérdéseket hogy "hol ismerkedjek", és jellemzőpen a hozzád hasonló arroganciával író válaszolók mindig a klisés sablonokat dobják oda válasz gyanánt.

"Menjél szórakozóhelyre", "Menjél bulizni", "kezdeményezz beszélgetést ... helyen".

Meg a többi rizsa.

Aztán mégiscsak kibukik például ebből a kérdésemből is, hogy az égegyadta világon senki nem ismerkedik így, amiket máshol bőszen tanácsolgatnak.

De annyira tudom hogy erre se fog érdemi reakció érkezni, csak a szokásos lehülyézés, lekiskamaszozás, etc.

Mintha ez érv lenne.

Nem érv ez, simán csak online farokméregetés, hogy ki tud előbb visszaszólni a másiknak.

2019. júl. 11. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!