Ti beszállnátok a csatárláncban való keresésbe a strandon, ha eltűnne egy ember és a vizimentők erre kérnék az embereket?
Figyelt kérdés
nekem olyan fura volt látni ezt, ahogy tegnap mutatták, én nem szívesen tenném, sajnos ilyenkor már csak a holttestet találja meg valaki, akinek ezzel tönkre megy a nyaralása2017. aug. 5. 20:40
1/8 anonim válasza:
Beszállnék. Ha tökre megy a nyaralás, ha nem, ha van egy icipici esély is rá hogy megtaláljuk élve az illetőt akkor csatlakozom.
2/8 anonim válasza:
Szar ember vagyok, de nem. Én alapból nem megyek tavakba, mert gyerekkorom óta attól félek, hogy egy hulla kezére lépek. Itt meg szinte biztos. Nem vagyok erre kiképezve.
3/8 anonim válasza:
Nem. Mivel én nyaralni megyek mondjuk a Balatonba nem pedig felelőtlen piás hullát keresni.
5/8 anonim válasza:
Nem értitek? Az ember nem feltétlenül halott, lehet, hogy önhibáján kívül került életveszélybe!
6/8 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül mennék segíteni.
7/8 A kérdező kommentje:
olyan még nem volt, hogy kb fél óra után kimentették és ép ember maradt továbbra is
2017. aug. 6. 02:00
8/8 anonim válasza:
Ismerősöm hasonló helyzetben, erdőben így találta meg egy hulla valamely részét szag alapján. Azóta is undorodik a rizstől. Így azt mondom inkább nem, ha így kell keresni, annak már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!