Ugye igaz? "Ne beszelj a problemaidrol masoknak mert vagy orulnek neki vagy lesz#rjak"?
Figyelt kérdés
Ezt ugy ertem,hogy ugy latom jonak (Ti is?) hogy nem beszelek problemakrol se aprobbrol se nagyobbrol mert vagy nem erdekli a tobbi embert vagy pletyka lesz vagy meg orul is,hogy bajom volt.. Igy egy kis szuk kornek elmondom mi baj adnak vagy kerek segitseget es viszont.Pl a parom,edesanyam es mamam illetve 1-2 rokon es nagyon max 1-2 lany ismeros de nekik feluletesebben! Ezen kivul: anyoseknak SOHA nem panaszkodok,Soha se beszelek arrol h mi nem jott ossze. Csak azt mondom mi sikerult miben voltam jo. Tavoli rokonoknak szintugy. Munkahelyi kornyezet (epp nincs tanulok + ugy hozta a sors de lesz eleg alkalmam..) ott meg plane munkahelyen sokan kibeszelik a maganeletuket en soha nem tennem ! Jol latom ugye? Igy nincs tamadasi felulet. Beszelni beszelek de sose mondok magamrol negativat pl: ez faj az fajt, no a bolcsessegfogam es faj..ki kell huzatnom mind a 4et tok nagy macera..errol se beszelek ha vki rakerdez,hogy vagyok. Mindig azt mondom,ami jo dolog volt az eletembe.2019. júl. 10. 23:25
11/11 anonim válasza:
Hmm nekem az a módszerem, hogy kis dolgokat elmondok (nagy volt a forgalom, jaj de fáj a fejem stb) mert ezek hozzátartoznak a beszélgetésekhez. De pl párkapcsolati és egyéb dolgokat senkinek nem adok ki, barátoknak sem, mert valahogy mindig kapnék valami okoskodó megjegyzést, ami nem segít, csak felidegesít, úgyhogy mostanában valahogy a barátokat is kizártam ebből. A család sem mindig úgy látja a dolgokat, ahogyan az valójában van, legjobb megtartani magamnak. Vagy kiírni gyakorira😀 Nem, viccet félretéve az, hogy ilyen apróságokat, mint fáj a fogad, ilyeneket nyugodtan el lehet szerintem, ezzel nem adsz “támadási” felületet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!