Miért csinálják egyesek hogy megkérdezek valamit Messengeren tőlük, aztán láttamozzák és lesz*rják? Ahelyett hogy válaszolnának
Valószínűleg éppen, amikor látták az üzenetedet, elfoglaltak voltak, vagy nem volt energiájuk foglalkozni a kéréseddel/kérdéseddel.
(Nameg ha hozzájuk is általában olyan a hozzáállásod, mint amivel ezt a kérdést kiírtad, az igencsak taszító lehet)
Szóval csak türelem! És legyél kedves mindenkihez! 🙂
Amit a #2 ír, plusz vannak, akik rühellnek neten pötyögni, én is ilyen vagyok. Csak azzal beszélek, írok, akivel nagyon szeretnék/muszáj. De ez amúgy tipikus INFJ személyiségtípusi jellemző. Rühellek telefonálni is, meg ha ír az ember és visszaírok, minek hív fel? Nem elég, ha írna? Hiszen ha már elsőre is írt, csak nem olyan sürgős, hogy utána hívjon. 😂 31F
Néhány, rám jellemző szituáció:
Hát, ami nem mindegy: mit kérdezel tőlük?
Én is sokszor figyelmen kívül hagyom az üzeneteket, mert van jobb dolgom is. Más kérdés, hogy megvannak a taktikáim, hogy úgy nézhessem meg fontos-e, hogy nem jelenik meg a "látta". Ravasz dög vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!