Egyes élőbeli ismerőseimnek miért fájna, ha facebookon válaszolnának az üzenetemre amit küldök nekik?
Nem ismerjük az ismerőseidet.
Annyit a magam részéről hozzátehetek viszont, hogy én például szinte állandóan belépve hagyom magamat a gépemen (otthoni PC) a közösségi oldalaimon, de a perifériákat kikapcsolva hagyom, hogy ne fogyasszák feleslegesen az áramot, mert ugyanakkor viszont nem vagyok a gép előtt szinte soha. Mondjuk egy-két óránként megnézem az üzeneteimet, ha ráérek (és éppen otthon vagyok még) de általában nem ülök le válaszolgatni minden baromságra, mert az nyilván több idő. Tényleg életfontosságú és sürgős üzenet esetén, (ilyen a fészen mondjuk minden szökőévben egyszer van,) ha tényleg közeli ismerősöm, akkor meg felhívom telefonon az illetőt.
Néha kiírom állapotnak, hogy:
"Ha online látsz és mégse válaszolok az üzeneteidre, az nem azért van, mert TÉGED személyesen utállak, hanem azért, mert a gép be van ugyan kapcsolva, NEKEM viszont amíg a fészbúk sajnos még mindig nem a fizetett főállásom, addig fontosabb teendőim is vannak mint a monitor előtt a szememet égetni, és csak arra várni hogy válaszolhassak neked."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!