Valaki csinált egy Facebook profilt az én nevemre, üzenget az ismerőseimnek, mit lehet tenni?
Hát, a helyedben én is csinálnék egy kamu profilt, és valamelyik közeli ismerősödnek (ne adj isten titkos szeretődnek) adnám ki magam. Aztán írnék az illetőnek, aki neked adja ki magát, eljátszanám hogy bevettem a trükkjét, és így kipuhatolnám, hogy ezzel mik a céljai.
Mármost kiderülhet, amit előttem már írtak, hogy simán egy ártatlan névrokonodról van szó.
Akárhogy is, a félreértést is sürgősen tisztáznám az ismerőseim körében, vagy a rosszindulatú kamuregről is tájékoztatnék mindenkit.
A valós, saját nevű regemre pedig feltennék néhány nyilvánvalóan friss saját fotót, amit mostanában készítettem együtt a legközelebbi ismerőseimmel, pld olyan eseményen amiről más is tudja hogy most volt és lenyomozható, -- tehát bizonyítja hogy a te reged mögött viszont tényleg te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!