Lumia 532 kérdése:
Ha a teszkoban megkerdezek egy arufeltoltot hogy keresnek e ide meg munkaerot tudni fogja ezt?
Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 16:47
2/5 anonim válasza:
Dehogy tudja. Teszkóztam árufeltöltőként. Megmondom őszintén azon kívül a melón kívül amit éppen mondták hogy csináljak semmit se tudtam, és nem csak én hanem sokan mások is. Úgy voltunk bent az üzletben hogy az egyik részen lévők nem ismerték a másik részen lévőket. Azt viszont hogy hol találsz olyan embert aki tudja meg fogják tudni mondani.
3/5 anonim válasza:
ügyfélszolgálatot kérdezd meg, vagy a vevőpultnál.
4/5 anonim válasza:
A ranglétra legalján lévő mégis honnan tudná, hogy a vezetőségnek milyen céljai vannak, akarnak-e felvenni még embert vagy sem? Hacsak nem a főnök kis kedvencével futsz össze, akinek belső információi vannak mindenről, akkor gőze nem lesz róla, hogy keresnek-e új embert. Azoknál érdeklődj, akik a felvétellel foglalkoznak!
5/5 anonim válasza:
Add be az önéletrajzodat a vevőszolira. Lehet, hogy nem hívnak fel 3 nap múlva, mert épp nem keresnek árufeltöltőt, de amint keresnek, mert miért ne?, akkor előbb előveszik a már ott lévőket és lehet, meg sem hirdetik az állást. Tudom, nehéz kivárni az időt, meg már biztos nem keresnek, meg nem kellek, sz@r helyzet várni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!